Fejlkode 80150003:0 vises, når du forsøger at logge på Xbox Live

Problem

Du får vist følgende fejl, når du forsøger at logge på Xbox Live

80150003:0

Dette kan betyde, at der er et problem med din Xbox Live-konto.

Løsning

Du kan løse dette problem ved at kontrollere statussen på Xbox Live-tjenesten. Hvis tjenesten er nede, kan du prøve senere. Hvis den virker, skal du logge på din Microsoft-konto. Kontrollér og opdater dine kontooplysninger, og prøv igen.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejlkode 80150003:0 vises, når du forsøger at logge på Xbox Live", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?