Fejlkode 80151901 vises, når du prøver at logge på Xbox Live på din Xbox 360

Du kan få vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du forsøger at logge på Xbox Live:

Your console can't connect to Xbox Live. Do you want to exit this session and test your network connection? If you are playing a game, you will lose any unsaved progress.

Status code: 80151901

Dette kan betyde, at din Xbox-profil er beskadiget.

Løsninger

Du kan prøve følgende for at løse problemet:

Løsning 1: Tjek status for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Xbox Live-kernetjenester: kører
2017-12-11T07:44:04.4364560+00:00

Løsning 2: Foretag fejlfinding af forbindelsen til Xbox Live

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til Xbox Live, skal du se Fejlfinding af Xbox 360-forbindelsen til Xbox Live.

Løsning 3: Slet din profil, og download den igen

Følg disse trin for at slette og downloade din profil igen.

Trin 1: Slet den profil, der er gemt på din Xbox-konsol

1. Tryk på Guide-knappen  på controlleren.
  2. Gå til Settings, og vælg System Settings.
  3. Vælg Storage.
Indstillingen Storage er markeret på skærmen System Settings
  1. Vælg All Devices.
  2. Vælg Gamer Profiles.
  3. Vælg det gamertag, du vil slette.
  4. Vælg Delete.
  5. Vælg Delete Profile Only. (Profilen slettes, men gemte spil og gennemførelser bevares).

Trin 2: Ryd systemcachen

1. Tryk på Guide-knappen  på controlleren.
  2. Gå til Settings, og vælg System Settings.
Indstillingen
  1. Vælg Storage eller Memory.
  2. Markér en lagerenhed, og tryk derefter på Y  på controlleren. (Det er ligegyldigt, hvilken lagerenhed du vælger. Cachen ryddes for alle lagerenheder).
  3. Vælg Clear System Cache.
  4. Vælg Yes, når du bliver bedt om at bekræfte vedligeholdelse af lagerenheden.

Trin 3: Download din profil igen.

Udfør disse trin for at downloade din Xbox Live-profil igen:

1. Tryk på Guide-knappen  på controlleren.
  2. Vælg Download Profile.

Bemærk! Hvis notifikationen Download Profile ikke vises, er du sandsynligvis logget på en profil. Tryk på X  for at logge af.

3. Angiv den Microsoft-konto, der er knyttet til dit Xbox Live-gamertag. Hvis du ikke kan huske mailadressen eller adgangskoden til din Microsoft-konto, skal du bruge Løsning på problemer med mistet konto eller Løsning på problemer med mistet adgangskode.

Bemærk! Hvis din konto er en Xbox-barnekonto, skal en voksen i husstanden downloade profilen ved hjælp af sin Microsoft-konto.

4. Vælg lagerenheden for din profil.

Downloadingen af profilen startes.