Fejl 8C150009 vises, når du åbner Kontoadministration på Xbox 360

Du får vist følgende fejlkode, når du forsøger at få adgang til feltet Kontoadministration i systemindstillingerne på Xbox 360-konsollen:

8C150009

Dette kan betyde, at der er et problem med abonnementsstyringen på konsollen, eller at Xbox Live-tjenesten er nede.

Løsninger

Løsning 1: Log på din konto online

Hvis du ikke kan få adgang til Kontoadministration på konsollen, kan du få adgang til alle abonnements- og kontotjenester online. Hvis du vil tjekke din abonnementsstatus og administrere din konto, skal du gå til account.microsoft.com/services og logge på.

Løsning 2: Tjek status for Xbox Live-tjenesten

Hvis du får vist denne fejl, men ikke forsøger at åbne feltet Kontoadministration, skal du kontrollere status for Xbox Live-tjenesten.

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Xbox Live-kernetjenester: kører
2019-08-23T11:48:28.1326457+00:00

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejl 8C150009 vises, når du åbner Kontoadministration på Xbox 360", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?