Ombytning af Xbox 360-spildisk

Hvis du har købt et spil på en disk, og spillet ikke kan installeres på konsollen, kan du få det byttet inden for 90 dage fra købsdatoen i henhold til de vilkår og betingelser, der gælder for Microsoft-programmet til ombytning af spildiske.

Bemærk! Før du kontakter os for at få byttet dit spil, skal du være opmærksom på følgende:

• Du skal første prøve at bytte din spildisk hos den forhandler, hvor du købte den. De fleste forhandlere tilbyder en begrænset bytteperiode for beskadigede eller defekte diske.
  • Hvis din Xbox 360-konsol ikke kan afspille en disk, skal du først prøve at bruge Løsning til Xbox-diskdrev for at løse problemet.
  • Microsoft-programmet til ombytning af spildiske gælder KUN for spil, der udgives af Microsoft, og det kan kun benyttes, hvis spillet er tilgængeligt. Hvis spillet er udgivet af et andet firma, skal du kontakte dette firma for at få oplyst retningslinjerne for ombytning af diske. Gå til Store for at se Microsofts spil.

Program til ombytning af spildiske

Sådan får du byttet dit spil

Gør følgende for at få byttet dit Microsoft-spil:

1. Prøv først at bytte din spildisk hos den forhandler, hvor du købte spillet.
  2. Hvis du ikke kan få byttet spillet hos forhandleren, og hvis der ikke er gået mere en 90 dage efter købet, skal du kontakte Xbox Support.
    1. Du skal give supportmedarbejderen følgende oplysninger (så sørg for, at du har dem klar):
      • Din mailadresse
      • Din originale købskvittering
      • Dit Xbox-gamertag
      • Dit konsol-id
    2. Hvis du vil finde dit Xbox-gamertag, skal du kigge øverst til højre på skærmen, hvor dit profilbillede vises.
    3. Sådan kan du finde dit konsol-id: Rul til højre på startskærmen til Settings, vælg System og Console Settings, og vælg derefter System Info. Notér dit Konsol-id ned.

Vilkår og betingelser for Microsoft-programmet til ombytning af spildiske

DETTE PROGRAM GÆLDER KUN FOR EJERE AF XBOX 360-KONSOLLER I DE LANDE, HVOR XBOX 360 SÆLGES VIA AUTORISEREDE FORHANDLERE.

• Du skal være over 18 år.
  • Microsoft bytter kun til den samme spiltitel. Microsoft kan efter eget skøn levere en digital version af titlen i stedet for en ny disk.
  • Dette program er kun til brug for PRIVATE SLUTBRUGERE. Du skal oplyse din Xbox 360-konsols serienummer ved hver bestilling. Du kan anmode om én (1) ombytning for hver spiltitel.
  • Dette program, der gælder i en begrænset periode, afhænger af, om de ønskede spil er tilgængelige, og programmet kan ændres uden varsel.
  • Microsoft ombytter kun udvalgte titler og er ikke forpligtet til at ombytte alle titler eller en bestemt titel.
  • Disse vilkår og betingelser udgør den fulde aftale mellem parterne og erstatter alle aftaler og al kommunikation (mundtlig eller skriftlig) vedrørende programmet.

Kontakt andre spilproducenter

Nogle spil udgives ikke af Microsoft Kontakt udgiveren af et tredjepartsspil for at få oplyst retningslinjerne vedrørende ombytning af spildiske til Xbox 360. Se en liste over udgivere af tredjepartsspil og deres websteder.