Erstatning af Xbox 360-spil

Oversigt

Du kan få udskiftet en beskadiget disk til et Microsoft-spil i henhold til vilkårene og betingelserne for Microsoft-programmet til erstatning af diske. Før du kontakter os om en ny disk, skal du være opmærksom på følgende:

• Hvis Xbox 360-konsollen ikke kan afspille en disk, kan du først prøve at bruge Løsning til Xbox-diskdrev til at løse problemet.
  • Microsoft-programmet til erstatning af diske gælder KUN for spil, der udgives af Microsoft, og afhænger af, om spillet er tilgængeligt. Hvis spillet er udgivet af et andet firma, skal du kontakte dette firma for at få en ny disk. Gå til Games Marketplace for at gennemse Microsoft-spil.

Sådan får du en ny disk

1. Bestil en ny Microsoft-spildisk hos Xbox Online Service Center.
    Konsollen skal registreres, før du kan afgive en bestilling. Prisen er USD 20, og betaling skal ske med kreditkort.
  2. Send os din beskadigede disk samt servicenummeret på bestillingen af erstatningsdisken. (Du får en forsendelsesvejledning, når du afgiver din bestilling).
  3. Når vi har modtaget disken, og Microsofts Vilkår og betingelser for program til erstatning af disk er opfyldt, sender vi dig en ny spildisk (ikke hele spilpakken).
  4. Du modtager den nye disk 5-10 dage efter, vi har modtaget den beskadigede disk.

Microsofts Vilkår og betingelser for program til erstatning af disk

DETTE PROGRAM GÆLDER KUN FOR EJERE AF XBOX 360-KONSOLLER I DE LANDE, HVOR XBOX 360 SÆLGES VIA AUTORISEREDE FORHANDLERE.

• Du skal vedlægge én beskadiget disk for hver disk, der skal erstattes.
  • Du skal være over 18 år.
  • Der gives ingen erstatningsdisk, hvis mindre end 90 % af den beskadigede disk er vedlagt.
  • Betaling kan kun ske med kreditkort og kan ikke refunderes. Dette program kan ikke bruges i forbindelse med noget andet tilbud eller program.
  • Kun spildisken erstattes, uden kassette eller spildokumenter, og kun den spiltitel, du indsender.
  • Dit navn og din adresse skal være identisk med navnet og adressen på kreditkortets faktureringsopgørelse og er den adresse, der bruges ved levering. Microsoft er ikke ansvarlig for levering til ufuldstændige eller forkerte adresser.
  • Programmet er kun til brug for PRIVATE SLUTBRUGERE. Xbox 360-konsollens serienummer skal angives ved hver bestilling. Det maksimale antal af hver ønsket spiltitel er én (1).
  • Indsendte materialer tilhører Microsoft og returneres ikke. Microsoft er ikke ansvarlig for eventuelle forsendelser, der går tabt.
  • Dette program gælder i en begrænset periode, afhængigt af om spillet er tilgængeligt, og kan ændres uden varsel.
  • Microsoft erstatter kun udvalgte titler og er ikke forpligtet til at erstatte alle titler eller en bestemt titel.
  • Ufuldstændige eller forkerte forsendelser returneres til dig.
  • Disse vilkår og betingelser udgør den fulde aftale mellem parterne og erstatter alle aftaler og al kommunikation (mundtlig eller skriftlig) vedrørende programmet.

Kontakt andre spilproducenter

Hvis spildisken ikke er udgivet af Microsoft, skal du kontakte spiludgiveren for at få oplysninger om udgiverens regler vedrørende erstatning af Xbox 360-spildiske. Se en liste over udgivere af tredjepartsspil og deres websteder.