Erstatning af Xbox 360-spil

Oversigt

Du kan få udskiftet en beskadiget disk til et Microsoft-spil i henhold til vilkårene og betingelserne for Microsoft-programmet til erstatning af diske. Før du kontakter os om en ny disk, skal du være opmærksom på følgende:

• Hvis din Xbox 360-konsol ikke kan afspille en disk, skal du først prøve at bruge Løsning til Xbox-diskdrev for at løse problemet.
  • Microsoft-programmet til erstatning af diske gælder KUN for spil, der udgives af Microsoft, og afhænger af, om spillet er tilgængeligt. Hvis spillet er udgivet af et andet firma, skal du kontakte dette firma for at få en ny disk. Gå til Xbox 360 Store for at gennemse Microsoft-spil.

Program til erstatning af spildisk

Sådan får du en ny disk

Gør følgende for at få en ny disk til et Microsoft-spil:

1. Bestil en ny disk hos Xbox Online Service Center.

Bemærk! Du skal registrere din konsol, før du kan afgive en bestilling. Der opkræves et mindre gebyr, og du skal betale med kreditkort.

2. Send os den defekte disk. Vedlæg det serviceanmodningsnummer, som du fik, da du bestilte en ny disk. Du får postadressen, når du afgiver bestillingen.
  3. Vi sender en ny spildisk til dig, når vi har modtaget den beskadigede disk. Vi tjekker desuden, at vilkårene og betingelserne for Microsoft-programmet til erstatning af spildiske er opfyldt.
  4. Du modtager den nye disk 5-10 dage efter, vi har modtaget den beskadigede disk.

Microsofts Vilkår og betingelser for program til erstatning af disk

DETTE PROGRAM GÆLDER KUN FOR EJERE AF XBOX 360-KONSOLLER I DE LANDE, HVOR XBOX 360 SÆLGES VIA AUTORISEREDE FORHANDLERE.

• Du skal vedlægge én beskadiget disk for hver disk, der skal erstattes.
  • Du skal være over 18 år.
  • Vi sender ikke en erstatningsdisk, hvis mindre end 90 % af den beskadigede disk er vedlagt.
  • Du skal betale med kreditkort. Betalingen kan ikke refunderes. Dette program kan ikke bruges i forbindelse med noget andet tilbud eller program.
  • Vi erstatter kun den spiltitel, du indsender, med en ny disk med samme spil. Vi returnerer ikke spilæsken og spildokumenterne.
  • Dit navn og din adresse skal være identisk med navnet og adressen på kreditkortets faktureringsopgørelse. Det er den adresse, der bruges til levering af erstatningsdisken. Microsoft er ikke ansvarlig for levering til ufuldstændige eller forkerte adresser.
  • Dette program er kun til brug for PRIVATE SLUTBRUGERE. Du skal angive din Xbox 360-konsols serienummer ved hver bestilling. Du kan anmode om én (1) erstatning for hver spiltitel.
  • De materialer, du sender, tilhører Microsoft og returneres ikke. Microsoft er ikke ansvarlig for eventuelle forsendelser, der går tabt.
  • Dette program, der gælder i en begrænset periode, afhænger af, om de ønskede spil er tilgængelige, og programmet kan ændres uden varsel.
  • Microsoft erstatter kun udvalgte titler og er ikke forpligtet til at erstatte alle titler eller en bestemt titel.
  • Ufuldstændige eller forkerte forsendelser returneres til dig.
  • Disse vilkår og betingelser udgør den fulde aftale mellem parterne og erstatter alle aftaler og al kommunikation (mundtlig eller skriftlig) vedrørende programmet.

Kontakt andre spilproducenter

Nogle spil udgives ikke af Microsoft Kontakt udgiveren af et tredjepartsspil for at få oplyst retningslinjerne vedrørende erstatning af spildiske til Xbox 360. Se en liste over udgivere af tredjepartsspil og deres websteder.