Sådan nulstiller du adgangskoden til forældrekontrollerne på Xbox 360

Hvis du har glemt din adgangskode til din Xbox 360, kan du nulstille den ved at besvare det adgangskodespørgsmål, du oprettede, da du konfigurerede forældrekontrolfunktionen.

Hvis du ikke kan huske din adgangskode eller ikke kender den til din Xbox 360, kan du nulstille din adgangskode online. Sådan gør du:

Bemærk" Du skal opfylde følgende kriterier for at kunne nulstille din adgangskode online:

• Din Microsoft-konto skal være en konto, der er beregnet til voksne.
  • Konsollen skal være registreret i dit navn.
  1. Log på din Microsoft-konto på Enheder.
  2. Find din registrerede Xbox 360-konsol.
  3. Vælg Flere handlinger, vælg Nulstil adgangskode, og følg derefter vejledningen for at nulstille din adgangskode.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Sådan nulstiller du adgangskoden til forældrekontrollerne på Xbox 360 ", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?