Find venner, og kontakt dem på Xbox Live

Oversigt

Få at vide, hvordan du opretter og administrerer en venneliste. Chat og spil med dine venner, eller hold et party.

Opret forbindelse til dine venner

Med Xbox Live kan du finde dine venner online, så I kan spille sammen. Når du opretter din venneliste og sender og accepterer invitationer til vennelisten, kan du se den samme liste, uanset hvilket spil du spiller. Du kan have op til 100 venner på én gang.

På din venneliste kan du se dine venners profiloplysninger, herunder motto, navn, placering og biografi. Du kan sammenligne gamerscore, sende spilleranmeldelser, starte chatsamtaler eller få vist en liste over dine venners venner.

Send en venneanmodning på din Xbox 360

1. Log på Xbox Live på din Xbox 360-konsol.
  2. Vælg Social.
  3. Vælg Friends og derefter Add Friend.
  4. Angiv gamertagget for den person, du vil sende en invitation til venneliste til, og vælg Done.

Du kan skrive oplysninger ved hjælp af tastaturet på skærmen, eller du kan tilslutte et USB-tastatur via en controllerport, eller du kan vælge at bruge Xbox 360 Chatpad.

5. Brug standardbeskeden, eller skriv din egen hilsen, og vælg derefter Send Request.

Se dine venners profiler

1. Log på Xbox Live på din Xbox 360.
  2. Vælg Social.
  3. Vælg Friends, og vælg derefter en vens avatar for at se vedkommendes profil. Tryk på A igen for at vælge det tilhørende gamerkort.

• Gamerprofil: Inviter dine venner til at chatte, deltage i et party eller spille et spil, send en besked til dine venner, sammenlign scorer, send en spilleranmeldelse eller en klage, eller fjern en ven fra din venneliste.
    • Personlig profil: Se dine venners gamerkort og personlige oplysninger, herunder navn, biografi og placering. Se dine venners venneliste (medmindre dine venner har blokeret denne indstilling).

Fjern en ven

1. Log på Xbox Live på din Xbox 360-konsol.
  2. Tryk på knappen Guide på controlleren.
  1. Vælg Friends.
  2. Vælg gamertagget for den person, du vil fjerne.
  3. Vælg Remove Friend, og bekræft derefter handlingen.

Start et party

Du kan også starte en Xbox Live-gruppe. I kan hygge jer og chatte, eller I kan starte et spil og invitere andre med i en gruppe. Du kan se, hvordan du gør, på siden Xbox Live-grupper på Xbox 360.

Chat med en ven ved hjælp af et headset eller Kinect-sensoren

Du kan se, hvordan du starter en chat, hvor du bruger et headset eller din Kinect-sensor, på siden Xbox Live-chat på Xbox 360.

Chat med en ven via sms

Du kan finde oplysninger om, hvordan du sender sms'er til en ven, på siden Xbox Live-beskeder på Xbox 360.