Fejlkode 80070428 vises, når du opretter forbindelse til Xbox Live på din Xbox 360

Du får vist en af følgende fejlkoder og -meddelelser, når du opretter forbindelse til Xbox Live på din Xbox 360-konsol. Du kan få vist én af disse fejl, når du forsøger at downloade systemopdateringer, genoprette din profil eller dit gamertag eller foretage et køb på Xbox Live:

Beklager. Xbox Live-profiler kan ikke downloades i øjeblikket. Prøv igen senere.

Fejlkode: 80070428

Der er et problem med Xbox Live Marketplace. Prøv igen senere.

Statuskode: 80070428

Hvis du får vist en af disse meddelelser, kan det betyde, at der er et problem med Xbox Live-tjenesten, eller at der er et problem med at bekræfte din Xbox Live-konto.

Løsninger

Du kan prøve følgende for at løse problemet.

Løsning 1: Kontrollér status for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Xbox Live-kernetjenester: kører
2019-10-22T16:20:01.8689769+00:00

Løsning 2: Download din profil igen på din Xbox 360

Hvis du vil vide, hvordan du downloader din profil igen, skal du se Sådan kan du tilføje eller fjerne en Xbox-profil på Xbox 360.

Bemærk! Sørg for at vælge indstillingen "Slet kun profilen". Dette vil slette din Xbox-profil, men bevare dine gemte spil og gennemførelser.

Løsning 3: Ryd cachen på din Xbox 360

Prøv at rydde cachen på konsollen. Du kan se hvordan i Sådan rydder du cachen på Xbox 360.

Løsning 4: Tag stikket ud, og genstart

Tag stikket ud til både Xbox 360 og netværkshardwaren, vent 5 minutter, og slut derefter alt til igen, og genstart din konsol. Prøv at logge på igen.

Løsning 5: Foretag fejlfinding af Xbox 360-forbindelsen til Xbox Live

Du kan finde oplysninger om, hvordan du foretager fejlfinding af din forbindelse til Xbox Live, under Løsning af forbindelses- og netværksfejl på Xbox 360.

Løsning 6: Hvis du forsøger at downloade systemopdateringer eller genoprette din profil

Hvis du forsøger at downloade systemopdateringer eller genoprette din profil på din Xbox 360-konsol, skal du bekræfte, at fakturerings- og betalingsoplysningerne for din Xbox Live-konto er opdaterede og korrekte, og at du har accepteret Vilkår for anvendelse af Xbox Live. Sådan gør du:

1. Brug din Microsoft-konto til at logge på din Xbox Live-konto på Xbox.com, hvis du ikke allerede er logget på.
    Bemærk! Du kan blive bedt om at acceptere de nye Vilkår for anvendelse af Xbox.com. Du skal acceptere aftalen, inden du kan oprette forbindelse til Xbox Live.
  2. Klik på Min konto under dit gamertag.
  3. Vælg Håndter betalingsmåder.
  4. Bekræft, at dine fakturerings- og betalingsoplysninger er korrekte.
  5. Gå ud af din Microsoft-konto.
  6. Genstart Xbox 360-konsollen.
    Bemærk! Du kan blive bedt om at acceptere de nye Vilkår for anvendelse af Xbox.com. Du skal acceptere aftalen, inden du kan oprette forbindelse til Xbox Live.
  7. Hvis en systemopdatering ikke installeres, når konsollen genstartes, skal du muligvis opdatere manuelt.

Løsning 7: Hvis du forsøger at foretage et køb fra Xbox Live

Hvis du prøver at købe noget, og der ikke vises nogen meddelelse om service, skal du tjekke, om dine faktureringsoplysninger er korrekte. Hvis du vil vide, hvordan du kontrollerer dine faktureringsoplysninger, skal du se Opdater dine faktureringskontaktoplysninger på Xbox 360.

Hvis der ikke er nogen meddelelse om service, og dine faktureringsoplysninger er korrekte, skal du vente 48 timer og derefter prøve at købe indholdet igen.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejlkode 80070428 vises, når du opretter forbindelse til Xbox Live på din Xbox 360", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?