Fejl 800705b4 vises, når du prøver at oprette forbindelse til Xbox Live

Du kan få vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du forsøger at oprette forbindelse til Xbox Live:

Status code 800705b4

Can't or unable to connect to Xbox Live.

Løsninger

Løsning 1: Tjek status for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Xbox Live-kernetjenester: kører
2017-11-23T09:45:17.4935721+00:00

Løsning 2: Test Xbox Live-forbindelsen

Hvis du har problemer med at oprette forbindelse til Xbox Live, skal du prøve at teste forbindelsen til Xbox Live: Sådan gør du:

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  2. Gå til settings, og vælg System Settings.
  3. Vælg Network Settings.
  4. Hvis du bliver bedt om det, skal du vælge Wired Network eller navnet på dit trådløse netværk.
  5. Vælg Test Xbox Live Connection.
  6. Hvis du får en fejl, når du tjekker forbindelsen, skal du gå til siden Løsning til Xbox 360-forbindelsesfejl.

Hvis du oplever, at du nogle gange mister forbindelsen til Xbox Live, skal du se Løsning af Xbox 360-forbindelsesfejl for at få hjælp til din forbindelse.