Fejlkode 8007065b vises, når du bruger Xbox Live

Du får vist følgende fejl, når du bruger Xbox Live:

8007065b

Dette kan betyde, at der er problemer med Xbox Live-tjenesten. Du kan også få vist denne fejl, hvis du har skiftet gamertag. Så kan det betyde, at dit gamertag ikke blev ændret korrekt på din konto.

Løsninger

Løsning 1:Tjek, om der er Xbox Live-meddelelser om tjeneste

Se, om der er nogen meddelelser om tjeneste på Xbox Live-status, eller se, om der er en meddelelse om tjeneste på Xbox Live øverst på denne side. Hvis der vises nogen meddelelser, skal du vente og derefter prøve igen.

Kun kunder i USA: Hvis en bestemt service eller app er nede, kan du anmode om at få en sms-besked, der angiver, hvornår den virker igen. Vælg Giv mig besked, når denne tjeneste eller app er i gang under appens eller tjenestens navn.

Løsning 2: Log af, og genstart din Xbox

Log af din profil. Genstart Xbox, og prøv at logge på igen.

Løsning 3: Fjern din profil, og tilføj den på Xbox 360 igen

1. På Xbox 360 skal du fjerne din profil som beskrevet her og derefter tilføje den igen.
  2. Ryd cachen.
  3. Fjern både din Xbox og netværkshardware (modem, router, osv.) i fem minutter.
  4. Tænd igen, genstart din Xbox, og log på.

Hvis du stadig er blokeret, skal du kontakte Xbox Support.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejlkode 8007065b vises, når du bruger Xbox Live", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?