Fejlkode 80151904 vises, når du bruger Xbox Live på Xbox 360

Du får vist en af følgende fejlmeddelelser, når du forsøger at bruge Xbox Live på din Xbox 360-konsol:

Can't connect to Xbox Live.

Status Code 80151904

Sorry, Xbox Live profiles can't be downloaded right now. Please try again later.

Status Code 80151904

Det kan betyde et af følgende:

• Der er opstået et midlertidigt problem med Xbox Live-tjenesten.
  • Der er et problem med din forbindelse til Xbox Live.
  • Den Xbox Live-profil, der er gemt på din konsol, er beskadiget.

Løsninger

Du kan prøve følgende for at løse problemet.

Løsning 1: Tjek status for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Xbox Live-kernetjenester: kører
2017-11-22T02:15:54.8225127+00:00

Løsning 2: Foretag fejlfinding af forbindelsen til Xbox Live

Kør Xbox Live-forbindelsestesten. Sådan gør du:

1. Tryk på Guide-knappen  på controlleren.
  2. Vælg Settings, System Settings og derefter Network Settings.
  3. Vælg navnet på dit trådløse netværk, eller vælg Wired Network, hvis du bruger en kabelforbindelse.
  4. Vælg Test Xbox Live Connection.

Hvis problemet fortsætter, skal du prøve Løsning til forbindelsesfejl på Xbox 360.

Løsning 3: Flyt din profil, og download den igen

1. Flyt din Xbox Live-profil:
    1. Formatér et ekstra USB-flashdrev som en hukommelsesenhed.
    2. Tilslut flashdrevet til konsollen.
    3. Gå til settings fra Dashboard, og vælg derefter Storage.
    4. Vælg All Devices.
    5. Vælg Gamer Profiles, og vælg derefter din gamerprofil.
    6. Vælg Move.
    7. Vælg den hukommelsesenhed, du vil flytte profilen til.
    8. Fjern USB-flashdrevet fra konsollen.
  2. Ryd systemcachen:
    1. Tryk på Guide-knappen  på controlleren.
    2. Gå til Settings, og vælg System Settings.
    3. Vælg Storage.
    4. Markér en lagerenhed, og tryk derefter på Y-knappen på controlleren. (Det er ligegyldigt, hvilken lagerenhed du vælger. Cachen ryddes for alle lagerenheder).
    5. Vælg Clear System Cache.
    6. Vælg Yes, når du bliver bedt om at bekræfte vedligeholdelse af lagerenheden.
  3. Download din profil igen:
    1. Tryk på Guide-knappen  på controlleren. Vælg Download Profile.

Bemærk! Kan du ikke se Download Profile? Det skyldes, at du er logget på med en anden profil. Tryk på X-knappen  for at logge af, bekræft, og vælg derefter Download Profile.

Indstillingen Download Profile er markeret under fanen Home i Xbox 360 Guide.
    1. Nederst på skærmen Download Profile skal du vælge Download Profile.
Indstillingen Download Profile er markeret og skal bekræftes nederst på skærmen Download Profile.
    1. Angiv mailadressen til den Microsoft-konto, der er tilknyttet din Xbox Live-profil. Hvis du ikke kender den, skal du se Løsning på problemer med mistet konto eller Løsning på problemer med mistet adgangskode.
Brugeren bliver bedt om at angive mailadressen til sin Microsoft-konto på skærmen Download Profile. Der vises et tastatur på skærmen.
    1. Skriv adgangskoden til din Microsoft-konto. Hvis du har glemt den, skal du nulstille din adgangskode.
Brugeren bliver bedt om at angive adgangskoden til sin Microsoft-konto på skærmen Download Profile. Der vises et tastatur på skærmen.

Bemærk! Hvis du har en Xbox Live-barnekonto, skal en forælder angive sine Microsoft-kontooplysninger for at downloade profilen. Hvis du har mistet legitimationsoplysningerne til din Microsoft-konto, kan du genskabe dem ved hjælp af Løsning på problemer med mistet konto eller Løsning på problemer med mistet adgangskode.

1. Hvis du bruger en ekstern lagerenhed på din konsol, skal du vælge, hvilken lagerenhed du vil gemme profilen på. Hvis du ikke bruger en ekstern lagerenhed, startes downloadingen af din profil.

Løsning 4: Tag Xbox 360-harddisken ud, og indsæt den igen

Problemet kan muligvis løses ved at sætte en løs harddisk ordentligt fast. Følg instruktionerne for din konsoltype i Tilføj eller fjern en Xbox 360-harddisk.

Løsning 5: Installer den seneste Xbox 360-systemopdatering igen

Hvis du vil installere den seneste Xbox 360-opdatering igen, skal du gøre følgende:

1. Ryd systemcachen. Dette kan du få hjælp til i trin 2 i Løsning 3 ovenfor.
    1. Annuller systemopdateringerne, og installer dem derefter igen. Sådan gør du:
      1. Tryk på Guide-knappen  på controlleren.
      2. Gå til settings, og vælg System.
      3. Vælg Storage.
      4. Tryk følgende knapsekvens: LB , RB , X , LB , RB , X .
      5. Vælg den indstilling, der annullerer de installerede systemopdateringer. Konsollen genstartes automatisk, og derefter kan du downloade opdateringerne igen.
    2. Nulstil netværkshardwaren. Sådan gør du:
      1. Fjern strømkablet bag på routeren, modemmet eller gatewayen. Hvis du har en router og et modem, skal du fjerne strømkablet fra begge enheder.
      2. Sluk Xbox One-konsollen ved at trykke på tænd/sluk-knappen foran på konsollen og holde den nede i fem sekunder.
      3. Vent i fem minutter.
      4. Hvis du bruger en router, skal du tænde for den og vente på, at alle lysene vender tilbage til deres normale tilstand.
      5. Tilslut resten af hardwaren, og prøv at oprette forbindelse til Xbox Live.

Løsning 6: Foretag fejlfinding af problemer med netværket

Kør Løsning til Xbox 360-forbindelsesfejl.

Hvis dette problem fortsætter, skal du kontakte Xbox Support.