Fejlkode 807B01F4 vises, når du forsøger at downloade indhold fra Xbox Live på Xbox 360

Du kan få vist en af følgende fejlmeddelelser, når du forsøger at indløse en forudbetalt kode eller downloade indhold fra Xbox Live:

Sorry, there's a problem with the Xbox service. Try again later.
Status Code: 807B01F4
Can't retrieve information from Xbox Live. Please try again later.
Status Code: 807B01F4

Det kan betyde et af følgende:

• Der er et problem med netværkskonfigurationen.
  • Din konto kan være blokeret.

Bemærk! Når dette problem opstår, kan du muligvis ikke åbne Account Management (Kontoadministration).

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger.

Løsning 1: Tjek statussen for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Xbox Live-kernetjenester: kører
2017-11-22T22:18:53.4271480+00:00

Løsning 2: Nulstil systemet

Benyt følgende fremgangsmåde for at nulstille systemet:

1. Tryk på Guide-knappen, og vælg derefter Turn Off Console.
  2. Fjern strømkablet bag på routeren, modemmet eller gatewayen i 5 minutter. Hvis du har både en router og et modem, skal du fjerne strømkablet fra begge enheder.
  3. Efter 5 minutter skal du først sætte strøm til modemmet eller gatewayen og vente på, at alle lysene vender tilbage til deres normale tilstande.
  4. Sæt strøm til routeren, og vent på, at alle lysene vender tilbage til deres normale tilstande.
  5. Tænd Xbox-konsollen igen, og kør Xbox Live-forbindelsestesten. Gør følgende for at køre denne test:

Bemærk! Hvis du bruger en trådløs Xbox 360-controller, kan du tænde for konsollen ved hjælp af Guide-knappen på controlleren.
    1. Vælg settings.
    2. Vælg System.
    3. Vælg Network Settings.
    4. Vælg dit netværk.
    5. Vælg Test Xbox Live Connection.

Løsning 3: Åbn netværksporte

Hvis du har en firewall eller har forbindelse til et netværk via din arbejdsplads, din skole, dit kollegie eller dit universitet, skal du muligvis åbne netværksporte for at få Xbox 360-konsollen til at kommunikere med Xbox Live. Du kan få hjælp i Xbox 360-netværksporte og routerkonfigurationer til Xbox Live.

Hvis du stadig oplever problemet, skal du kontakte Xbox Support.