Fejl 0xc00d36c4 vises, når du afspiller en sang eller en video

Du får vist følgende fejlmeddelelse, når du prøver at afspille en sang eller se en video i Groove-appen, Film og tv-appen eller Media Player:

0xc00d36c4
Dette elements filformat understøttes muligvis ikke, filtypenavnet kan være forkert, eller filen kan være beskadiget.

Det betyder, at nummeret eller videoen er i et filformat, der ikke understøttes. Dette problem kan f.eks. forekomme, hvis nummeret eller videoen er i MKV-, FLAC- eller MIDI-format.

Løsninger

Du kan prøve følgende for at løse problemet.

Løsning 1: Afspil filen i en anden medieafspiller. Du kan f.eks. prøve at afspille filen i Windows Media Player.

Løsning 2: Konverter filen til et format, der understøttes. Du kan f.eks. konvertere filen til WMA-, WMV- eller MP3-format.

Løsning 3: Gennemse oplysningerne på denne side for Xbox 360: Ofte stillede spørgsmål om afspilning af video og lyd på Xbox 360.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejl 0xc00d36c4 vises, når du afspiller en sang eller en video", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?