Knyt enheder til dit Xbox Music Pass for at synkronisere musik

Bemærk! Fra og med 15. november 2015 er Zune-tjenesten ophørt. Dette kan medføre fejl, hvis du forsøger at streame eller downloade indhold eller at opdatere tjenesten.

Knyt op til fire enheder til dit Xbox Music Pass

Du kan knytte op til fire enheder til dit Xbox Music Pass. Disse enheder kan være:

• Tablets eller computere, der kører Windows 8.1 eller Windows RT 8.1
  • Zune-enheder
  • Windows Phone 8 eller Windows Phone 7

Når du har knyttet en enhed til dit Xbox Music Pass, kan du downloade og synkronisere indhold til denne enhed. Du kan også streame musikindhold fra Xbox Music til tablets eller computere, der kører Windows 8.1 eller Windows RT 8.1, og Windows Phone 8.

Du kan streame musik til din Xbox One- eller Xbox 360-konsol, men du kan ikke downloade musik til disse konsoller. Du kan f.eks. downloade musik til din Windows 8.1-computer og synkronisere musikken med din Windows Phone 8. Derefter kan du streame musikken til din Xbox-konsol, fordi musikken er gemt online.

Når du har downloadet eller synkroniseret musik fra dit Xbox Music Pass til en computer eller en anden enhed, vil den pågældende computer eller enhed være knyttet til dit Xbox Music Pass i mindst 30 dage.

Du kan skifte én computer eller enhed, der er knyttet dit Xbox Music Pass, inden for hver 30-dages periode.

Bemærk!

• Du kan kun benytte dit Xbox Music Pass på telefoner, der bruger din Microsoft-konto.
  • Xbox Music Pass-brugere kan downloade musik til op til fire enheder. Disse enheder kan omfatte pc'er og bærbare enheder. Én af enhederne skal dog være en pc.
  • Xbox Music Pass er designet til en enkelt bruger. Hvis andre medlemmer af husstanden har enheder med Xbox Music, bliver deres egne Microsoft-konti knyttet til disse enheder. De skal derfor have deres eget Xbox Music Pass.

Vis de enheder, der er knyttet til dit Xbox Music Pass

Sådan kan du få vist de enheder, som du har knyttet til dit Xbox Music Pass:

• Fra internettet
    Gå til Håndter Xbox Music-enheder i browseren, og log på.
  • På din Windows 8.1- eller Windows RT 8.1-computer
    1. Start Xbox Music, og log på.
    2. Åbn amuletpanelet ved at stryge fra højre (på en tablet) eller ved at placere markøren i øverste eller nederste højre hjørne på skærmen.
    3. Klik eller tryk på Indstillinger, vælg Min konto, og vælg derefter Håndter Music Pass-enheder.
  • På din Windows Phone 8
    1. Start Xbox Music.
    2. Tryk på Mere (), og tryk derefter på indstillinger.
    3. Tryk på Indstillinger for Xbox Music-konto.
    4. Tryk på Administrer Music-enheder, og log derefter på (hvis det er nødvendigt).

Skift de enheder, der er knyttet til dit Xbox Music Pass

Sådan fjerner du en computer eller enhed fra dit Xbox Music Pass

Åbn din konto. (Se Vis de enheder, der er knyttet til dit Xbox Music Pass). Klik derefter på Fjern ud for navnet på computeren eller enheden.

Sådan føjer du en pc eller tablet med Windows 8 eller Windows RT 8.1 til dit Xbox Music Pass

Download et Xbox Music Pass-element fra Microsoft Store til din computer. Herefter tilføjes det automatisk.

Sådan føjer du en Windows Phone 8 til dit Xbox Music Pass

Hent et Xbox Music Pass-element til computeren, og synkroniser derefter elementet med din Windows Phone 8. Din Windows Phone 8 føjes automatisk til dit Xbox Music Pass.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Knyt enheder til dit Xbox Music Pass for at synkronisere musik", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?