Skift din Xbox One-controllervibration i Windows 10

Hvis controllervibrationerne er distraherende eller gør det svært at bruge din controller, kan du ændre deres intensitet eller slå dem helt fra.

Hvis du vil ændre vibrationen, kan du hente appen Xbox-tilbehør i Microsoft Store. Sæt derefter controlleren i, åbn appen, og vælg Konfigurer.

• Hvis du har en Xbox Elite-controller, skal du vælge den konfigurationsprofil, du vil ændre. Vælg derefter Rediger > Vibration, og flyt skyderne for at justere vibrationsindstillingerne.
  • Hvis du har en trådløs Xbox-controller, skal du vælge Slå vibration til for at slå controllervibration til eller fra.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Skift din Xbox One-controllervibration i Windows 10", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?