Tilslut og løs problemer med Bluetooth på din trådløse Xbox-controller

Din trådløse Xbox-controller kan understøtte, at du tilslutter den til din enhed via Bluetooth. Din controller understøtter dette, hvis den ser ud som nederst på dette billede:

En illustration viser to trådløse Xbox-controllere. Den nederste controller (med plastik rundt om Xbox-knappen som en del af forsiden af controlleren) er den, der understøtter Bluetooth.

På de controllere, der understøtter Bluetooth, er den plastik, som findes rundt om Xbox-knappen , en del af forsiden af controlleren. På de controllere, der ikke understøtter Bluetooth, er den plastic, der findes rundt om Xbox-knappen , en del af toppen, hvor kantknapperne er.

Bemærk!

• Bluetooth kræver, at din pc kører den seneste Windows-opdatering.
  • Du opnår den bedste ydelse ved at opdatere din controller.
  • Den trådløse Xbox-controller kan oprette forbindelse via Bluetooth til mange pc'er, tablets, bærbare computere og VR/AR-hovedtelefoner. Pålideligheden er dog afhængig af enhedens Bluetooth-kort, og oplevelserne kan variere.
  • Bluetooth understøtter ikke tilbehør, f.eks. hovedtelefoner, chatpads eller Xbox One Stereo Headset Adapter.
  • Det anbefales, at du kun har én trådløs controller forbundet via Bluetooth. Det kan være muligt at slutte mere end én controller ved hjælp af Bluetooth, men ydelsen kan variere afhængigt af din enhed.

På denne side

Par din controller med en Windows-enhed

1. Sørg for, at du har opdateret din pc og din controller.
  2. Tænd din controller ved at trykke på Xbox-knappen .
  3. Tryk på forbind-knappen på controlleren i 3 sekunder, og slip knappen igen.
En illustration viser tilslutningsknappen på den trådløse Xbox-controller.
  1. Vælg knappen Start på din pc, og vælg derefter Indstillinger > Enheder > Bluetooth.
  2. Slå Bluetooth Til, så den kan finde Bluetooth-enheder.
  3. Vælg Tilføj Bluetooth eller en anden enhed.
  4. Vælg Bluetooth på skærmbilledet Tilføj en enhed, og vent på, at Trådløs Xbox-controller vises på listen over enheder.
Et billede viser meddelelsen Tilføj en enhed, når du parrer en enhed via Bluetooth.
  1. Når controlleren genkendes, skal du vælge den. Du får en meddelelse om, at enheden er klar til brug, når controlleren er tilsluttet.
Et billede en meddelelse om, at enheden er klar til brug, når du parrer en enhed via Bluetooth.

Bemærk! Hvis du slutter controlleren til din pc, mens du bruger den trådløse Xbox-adapter til Windows 10, skal du sørge for at vælge Alt andet i trin 7 og derefter følge trin 8.

Et billede viser indstillingen Alt, når du parrer en enhed via Bluetooth.

Par din controller med en Android-enhed

Bemærk! Når du bruger din Xbox-controller med en mobilenhed, kan ydeevnen variere afhængigt af enheden og versionen af operativsystemet på mobilenheden.

1. Sørg for, at du har opdateret din controller.
  2. Tænd din controller ved at trykke på Xbox-knappen .
  3. Tryk på forbind-knappen på controlleren i 3 sekunder, og slip knappen igen.
En illustration viser tilslutningsknappen på den trådløse Xbox-controller.
  1. På din Android-enhed skal du åbne Bluetooth ved at gå til Apps > Indstillinger > Forbindelser > Bluetooth > Slå til.
  2. Et vindue på telefonen viser en liste over Bluetooth-enheder i nærheden, der er aktive til parring. Vælg Trådløs controller til Xbox på listen.
  3. Når controlleren er blevet parret, står der Forbundet under den trådløse Xbox-controller.

Hvis du har problemer med at parre eller bruge din trådløse Xbox-controller med din Android-enhed, skal du se enhedsproducentens supportwebsted.

Par din controller med en iOS-enhed

Bemærk! Når du bruger din Xbox-controller med en mobilenhed, kan ydeevnen variere afhængigt af enheden og versionen af operativsystemet på mobilenheden.

Sådan parrer du din Apple-enhed via Bluetooth:

1. På din Apple-enhed skal du gå til Indstillinger > Bluetooth.
  2. Kontrollér, at Bluetooth er slået til.
  3. Tænd din trådløse controller til Xbox ved at trykke på Xbox-knappen . Hvis den allerede er parret med en Xbox, skal du slukke controlleren og derefter trykke på og holde tilslutningsknappen nede et par sekunder.
En illustration viser tilslutningsknappen på den trådløse Xbox-controller.
  1. De tilgængelige enheder indlæses. Vælg Trådløs Xbox-controller.
  2. Vent, indtil controlleren og Apple-enheden vises som parret.

Hvis du har problemer med at parre eller bruge din trådløse Xbox-controller med din Apple-enhed, skal du se enhedsproducentens supportwebsted.

Foretag fejlfinding af Bluetooth-problemer i Windows 10

Min controller kan ikke oprette forbindelse, eller forbindelse afbrydes uventet, når jeg bruger Bluetooth

Bemærk! Hvis dine enhedsressourcer bruges til andre aktiviteter, kan der gå op til to minutter, før enheden genkender og/eller danner par med controlleren via Bluetooth. Hvis du oplever en forsinkelse i, hvor lang tid der går, inden din enhed genkender og/eller danner par med din controller, skal du vente et par minutter og se, om det løser problemet.

Løsning 1: Kør Bluetooth-fejlfindingsværktøjet på Windows 10

1. Gå til Start , og skriv "Bluetooth" på søgelinjen "Find en indstilling".
  2. Vælg Søg efter og løs problemer med Bluetooth-enheder.
  3. Vælg Næste, og kør fejlfindingsværktøjet.
Et billede viser Bluetooth-fejlfindingsskærmen i Windows 10-indstillingerne.

Løsning 2: Genstart din pc

Vælg Windows-tasten > Tænd/sluk > Genstart.

Løsning 3: Genstart din controller

1. Sluk controlleren ved at trykke på Xbox-knappen og holde den nede i 6 sekunder.
  2. Tryk igen på Xbox-knappen for at tænde igen.

Løsning 4: Dan par med enheden igen

1. Gå til Indstillinger > Enheder > Bluetooth.
  2. Vælg controlleren, og vælg derefter Fjern enhed.
  3. Tryk på tilslutningsknappen på din controller.
  4. Vælg controlleren, og vælg derefter Dan par.

Jeg kan ikke høre noget via mit stereo- eller chatheadset

Når din controller er tilsluttet via Bluetooth, understøttes lydenheder ikke. Hvis du vil bruge et chatheadset, skal du tilslutte din controller direkte til din pc ved hjælp af et USB-kabel eller trådløs Xbox-adapter til Windows 10 eller tilslutte din lydenhed direkte til din pc.

Xbox-knappen på din controller blinker langsomt eller blinker hurtigt og konstant og reagerer ikke, når du bruger Bluetooth

Løsning 1: Kør Bluetooth-fejlfindingsværktøjet på Windows 10

1. Gå til Start , og skriv "Bluetooth" på søgelinjen "Find en indstilling".
  2. Vælg "Søg efter og løs problemer med Bluetooth-enheder."
  3. Vælg Næste, og kør fejlfindingsværktøjet.

Løsning 2: Genstart din pc

Vælg Windows-tasten > Tænd/sluk > Genstart.

Løsning 3: Fjern interferens

Flyt tættere på din pc, og fjern potentiel interferens (for eksempel fra mobiltelefoner eller andre Bluetooth-enheder).

Løsning 4: Dan par med enheden igen

1. Gå til Indstillinger > Enheder > Bluetooth.
  2. Vælg controlleren, og vælg derefter Fjern enhed.
  3. Tryk på tilslutningsknappen på din controller.
  4. Vælg controlleren, og vælg derefter Dan par.

Jeg bliver bedt om en adgangskode, når jeg danner par via Bluetooth

Du kan løse problemet ved at genstarte controlleren:

1. Sluk controlleren ved at trykke på Xbox-knappen og holde den nede i 6 sekunder.
  2. Tryk igen på Xbox-knappen for at tænde igen.
  3. Tilslut din controller til pc'en via et USB-kabel eller den trådløse Xbox-adapter til Windows 10.

Mit input bliver ikke genkendt, når jeg opretter forbindelse via Bluetooth

Løsning 1: Test controlleren med en anden app

Prøv, om controlleren virker med en anden app. Hvis det er tilfældet, er det sandsynligt, at den app, du forsøger at bruge, ikke understøtter Bluetooth. Kontakt appudvikleren for at høre, om Bluetooth understøttes.

Løsning 2: Brug et USB-kabel

Prøv at bruge controlleren med et USB-kabel. Hvis controlleren fungerer, skyldes problemet din Bluetooth-forbindelse.

Løsning 3: Prøv at oprette forbindelse igen

Prøv at oprette forbindelse til din trådløse controller til Xbox-controller igen, og tryk på og slip tilslutningsknappen.

Fejlfinding af Bluetooth-problemer på mobilenheder

Min controller kan ikke oprette forbindelse, eller forbindelse afbrydes uventet, når jeg bruger Bluetooth

Løsning 1: Genstart din controller

1. Sluk controlleren ved at trykke på Xbox-knappen og holde den nede i 6 sekunder.
  2. Tryk igen på Xbox-knappen for at tænde igen.

Løsning 2: Dan par med enheden igen

1. Gå til Apps > Indstillinger > Forbindelser > Bluetooth.
  2. Vælg din controller, og vælg derefter tandhjulssymbolet ud for enhedens navn.
  3. Der åbnes et nyt felt. Vælg Annuller pardannelse. Forbindelsen mellem Bluetooth-enheden og Android-telefonen afbrydes.
  4. Tryk på tilslutningsknappen på din controller.
En illustration viser tilslutningsknappen på den trådløse Xbox-controller.
  1. Vælg controlleren, og vælg derefter Dan par.

Løsning 3: Genstart din telefon

1. Lås enhedsskærmen op ved at trykke på knappen Tænd/sluk-knappen en gang.
  2. Tryk på Tænd/sluk-knappen, og hold den nede.
  3. Tryk derefter på Tænd/sluk-knappen igen for at genstarte telefonen.

Bemærk! Hvis dine telefonressourcer bruges til andre aktiviteter, kan der gå op til to minutter, før telefonen genkender og/eller danner par med controlleren via Bluetooth. Hvis du oplever en forsinkelse, skal du vente op til 2 minutter for at se, om det løser problemet.

Jeg kan ikke høre noget via mit stereo- eller chatheadset

Når din controller er tilsluttet via Bluetooth, understøttes lydenheder, der er tilsluttet via controlleren, ikke. Hvis du vil bruge en hovedtelefon, skal du slutte den direkte til telefonen.

Jeg har tilsluttet en trådløs Xbox-controller til telefonen via Bluetooth, men mange knapper virker ikke

Hvis knapperne på din controller ser ud til at være tilknyttet forkert, f.eks. en knap udfører en anden knaps handlinger (hvis højre kantknap for eksempel fungerer som menuknap), er det sandsynligt, at din controller skal opdateres. Hvis du vil opdatere controlleren ved hjælp af enten en Xbox One-konsol eller en Windows 10-pc, skal du se Opdater din trådløse Xbox-controller.

Hvordan slukker jeg min controller, når den har forbindelse til en telefon via Bluetooth?

Du slukker controlleren ved at trykke på og holde Xbox-knappen nede i 5-10 sekunder, indtil controlleren slukkes.

Xbox-knappen på min controller fører tilbage til Android-startskærmen

Hvis din controller ikke er blevet opdateret til den nyeste firmware, vises Android-startskærmen i stedet for Xbox-guiden, når du trykker på controllerens Xbox-knap .

Løsning 1: Opdater controllerens firmware

Sørg for, at din controller er blevet opdateret til version 4.8.1908 eller nyere. Du kan finde oplysninger om opdatering af din controller i Opdater din trådløse Xbox-controller.

Løsning 2: Annuller pardannelse, og par controlleren med enheden igen

1. Gå til Apps > Indstillinger > Forbindelser > Bluetooth.
  2. Vælg din controller, og vælg derefter tandhjulssymbolet ud for enhedens navn.
  3. Der åbnes et nyt felt. Vælg Annuller pardannelse. Forbindelsen mellem Bluetooth-enheden og Android-telefonen afbrydes.
  4. Tryk på tilslutningsknappen på din controller.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Tilslut og løs problemer med Bluetooth på din trådløse Xbox-controller", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?