Sådan opdaterer du din controller til Xbox One på Windows 10

Når du opdaterer din controller til Xbox, får du de seneste forbedringer til controlleren. Du kan opdatere controlleren trådløst eller via USB.

Hvis du oplever problemer med opdateringen, skal du se Løs problemer med opdateringen af din controller til Xbox One.

På Windows 10 kan du opdatere din controller via appen Xbox-tilbehør:

1. Hent appen fra Microsoft Store ved at søge efter "Xbox-tilbehør".
  2. Start appen Xbox-tilbehør.
  3. Tilslut din trådløse controller til Xbox One via et USB-kabel eller den trådløse Xbox-adapter til Windows.

Bemærk! Du bliver bedt om at opdatere til Jubilæumsopdatering til Windows 10, hvis du ikke har gjort det endnu.

4. Når controlleren er tilsluttet, vises meddelelsen "Opdatering kræves", hvis det er nødvendigt at opdatere. Installér opdateringen.

Bemærk! Du kan også gå til Enhedsoplysninger for at søge efter opdateringer.

Bemærk!

• Appen Xbox-tilbehør fås kun til Windows 10.
  • De controllere, der ikke har en indbygget lydport på 3,5 mm, skal opdateres via en USB-forbindelse, og de skal have Windows 10 TH2-opdateringen (eller nyere).
  • Du kan ikke opdatere controlleren via en Bluetooth-forbindelse.
  • Bluetooth kræver, at din pc kører Jubilæumsopdatering til Windows 10. Se Windows Update: ofte stillede spørgsmål for at få mere at vide om de seneste Windows-opdateringer.