Fejlfinding af chatheadset til Xbox One på Windows 10

Hvis du ikke kan høre lyd fra dit chatheadset til Xbox One, skal du undersøge, om du følger et af de understøttede scenarier i tabellen herunder og derefter prøve trinnene til fejlfinding på denne side.

Bemærk!

• De controllere, der er tilsluttet via Bluetooth, understøtter ikke noget tilbehør, inklusive chatheadsets.
  • Hvis du vil bruge et chatheadset på din pc, skal du tilslutte din controller via USB eller en trådløs adapter til Windows og tilslutte dit chatheadset til Xbox direkte i controlleren. Se følgende understøttede scenarier.

Antal controllere til Xbox, der kan tilsluttes samtidig

Platform

Via Xbox trådløst og USB

Via Bluetooth

Xbox One-konsol

Kun trådløs controller til Xbox – 8
Trådløs controller til Xbox og chatheadset til Xbox – 4
Trådløs controller til Xbox og Xbox One Stereo Headset – 2

Understøttes ikke

Windows 10

Kun trådløs controller til Xbox – 8
Trådløs controller til Xbox og chatheadset til Xbox – 4
Xbox Wireless Controller og Xbox Stereo Headset – 2

Bemærk! Trådløs forbindelse kræver en trådløs Xbox-adapter til Windows

Kun trådløs controller til Xbox – 1

Bemærk! Kræver jubilæumsopdateringen til Windows 10 og en trådløs controller til Xbox med Bluetooth

Windows 8.1

Kun trådløs controller til Xbox – 4
(lyd via controller understøttes ikke)

Bemærk! Trådløs forbindelse kræver en trådløs Xbox-adapter til Windows

Understøttes ikke

Windows 7

Kun trådløs controller til Xbox – 4
(lyd via controller understøttes ikke)

Bemærk! Trådløs forbindelse kræver en trådløs Xbox-adapter til Windows

Understøttes ikke

Fejlfindingstrin

• Fjern hovedtelefon eller hovedtelefonkabel fra bunden af controlleren, og tilslut dem derefter igen til controlleren (i udvidelsesporten til hovedtelefoner eller til 3,5 mm-stikket, hvis dit chatheadset bruger et 3,5 mm-stik).
Tegningen viser, hvordan styrefunktionerne til hovedtelefonerne kobles fra controlleren. Tegningen viser, hvordan styrefunktionerne til hovedtelefonerne kobles til controlleren.
Tegningen viser, hvordan chatheadsettet med et 3,5-mm stik kobles fra controlleren. Tegningen viser, hvordan chatheadsettet med et 3,5-mm stik kobles til controlleren.

Bemærk! Træk ikke i hovedtelefonkablet, når du fjerner det fra controlleren. Fjern hovedtelefonerne fra controlleren ved at trække i selve stikket til hovedtelefonerne.

• Tjek, at lyden i hovedtelefonerne ikke er slået fra. Det gør du ved at kontrollere knappen Mute på hovedtelefonernes styrefunktioner.
En tegning viser knappen Mute på hovedtelefonernes styrefunktioner. En tegning viser lydstyrefunktionerne på Xbox One-hovedtelefonkablet.
  • Skru op for lydstyrken. Hvis du bruger hovedtelefoner, der er tilsluttet 3,5 mm-porten, skal du gå til Indstillinger vælge Enheder og Forbundne enheder. Vælg derefter din controller, og juster lydindstillingerne.
  • Prøv at bruge en anden controller eller andre hovedtelefoner for at kontrollere, om hardwaren er defekt.
  • Opdater controlleren, så du har den nyeste software. Se Tilslut et chatheadset til Xbox One til en trådløs controller til Xbox One.

Hvis disse trin ikke løste problemet, kan du bruge følgende fejlfindingsløsninger.

Bemærk! Chatheadsets til Xbox One er kun beregnet til brug med Xbox One-controllere. Hovedtelefonerne er ikke beregnet til brug med andre enheder. Xbox One-konsollen udsender ikke spillyde eller musik via chatheadsettet til Xbox One. Hvis du leder efter Xbox-hovedtelefoner, der både har spil- og chatlyd, skal du se Xbox One Stereo Headset.

Løsninger

Undersøg og rengør Xbox-controllerhardwaren

Benyt følgende fremgangsmåde:

1. Undersøg hovedtelefonerne, ledningen og stikket for synlige fejl.
  2. Sørg for, at der ikke er snavs eller støvpartikler på stikkene til hovedtelefonerne. Brug en vatpind dyppet i sprit til at rengøre stikkene.
  3. Tjek, at din Xbox One-controller fungerer korrekt, og at du kan tænde og slukke konsollen med controlleren. Du kan få hjælp til at løse problemer med Xbox One-controlleren i Den trådløse controller til Xbox One afbrydes eller kan ikke oprette forbindelse.
  4. Sørg for, at stikkene sidder ordentligt fast i udvidelsesporten til chatheadsettet til Xbox One (findes under navigationsblokken (D-blokken) og controllerens højre styrepind).

Konfigurer indstillingerne for beskyttelse af personlige oplysninger og onlinesikkerhed

Når du opretter en profil til et barn på konsollen, giver indstillingerne under Beskyttelse af personlige oplysninger og onlinesikkerhed ejeren af forældreprofilen mulighed for at kontrollere, hvem der kan kommunikere med barneprofilen på Xbox Live via chat. I sektionen Beskyttelse af personlige oplysninger og onlinesikkerhed på din konto kan du aktivere chatkommunikation i barnets profil. For spillere under 17 år er standardindstillingen "Kun venner".

Du hører ekko eller støj under et spil

Bemærk! Hvis du hører en ekkoeffekt, kan den ofte komme fra den person, der taler, og ikke fra den person, der hører ekkoet. Hvis du f.eks. kun hører et ekko, når en anden taler, kan problemet skyldes hovedtelefonforbindelsen hos den person, der taler.

Følgende forhold kan resultere i, at du hører ekko eller støj under et spil:

• Mikrofonen registrerer lyde fra omgivelserne. Dette omfatter stemmetransmission, der kommer fra høretelefonen.
  • Hovedtelefonstikket sidder ikke ordentligt i controlleren.
  • Du bruger den trådløse controller til Xbox One, og batteriniveauet i enheden er lavt.

Hvis du eller andre spillere hører et ekko eller anden støj under spillet, kan du prøve et af følgende:

• Skru ned for lyden på din enheds lydoutput.
  • Fjern hovedtelefonerne, og tilslut dem derefter igen, og sørg for, at de sidder ordentligt fast i controllerens udvidelsesport.
    Bemærk! Træk ikke i hovedtelefonkablet, når du fjerner det fra controlleren. Fjern hovedtelefonerne fra controlleren ved at trække i selve hovedtelefonstikket.
  • Rengør stikket på headsetkablet med en ren klud, og tilslut derefter headsettet til controlleren igen.
  • Test headsettet ved at tilslutte det til en anden controller.
  • Hvis du bruger en Xbox One Wireless Controller, skal du udskifte AA-batterierne eller genoplade det genopladelige Xbox One-batterier.

Andre kan ikke høre dig

Hvis du kan høre de andre i en gruppe eller et spil, men de ikke kan høre dig, skal du prøve disse løsninger.

Løsning 1: Tjek, at lyden i headsettet ikke er slået fra

Tjek, at det orange LED-lys ved siden af knappen Mute ikke er tændt.

Løsning 2: Test dit chatheadset til Xbox One

Hvis du vil teste dine hovedtelefoner skal du downloade Skype til din Windows-enhed:

1. Tænd for din Xbox One-controller, og kontrollér, at Xbox-knappen  lyser for at indikere, at controlleren er tændt.
  2. Tilslut hovedtelefonerne til din controller.
  3. Download Skype, hvis appen ikke allerede er installeret.
  4. Vælg Værktøjer og derefter Indstillinger. Vælg derefter Lydindstillinger i menuen Generelt for at teste din mikrofon og dine højttalere. Sørg for, at dit chatheadset til Xbox One er valgt på rullelisten med enheder, mens du udfører testen.

Bemærk! Første gang du konfigurerer Skype, bliver du bedt om at tjekke lyd- og videokvaliteten.

Du kan finde flere oplysninger om test med Skype i Skype-artiklen Løs dine højttaler- eller hovedtelefonproblemer.

Udskift din controller

Hvis dit chatheadset stadig ikke virker, selvom du har udført disse trin til fejlfinding, skal du muligvis udskifte din controller. Få mere at vide om bestilling af en Xbox-udskiftningscontroller.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejlfinding af chatheadset til Xbox One på Windows 10", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?