Hvordan får jeg Xbox-appen (beta)?

Xbox-appen (beta) i Windows er den bedste måde at anvende Xbox Game Pass til pc (beta) på. Brug appen til at gennemse spil, spille pc-spil og holde dig i kontakt og chatte med venner på tværs af enheder.

Den nemmeste måde at få appen på er ved at bruge installationsprogrammet til Xbox-appen (beta).

Hvis din version af Windows skal opdateres for at køre Xbox-appen (beta), hjælper installationsprogrammet dig gennem denne proces.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan opdatere til 1903 (eller nyere) ved hjælp af opdateringsassistenten?

Vi vil gerne sørge for, at du har en god oplevelse på Windows 10, og det kan betyde, at du skal bevare din pc på en tidligere version af Windows. Hvis din pc ikke lader til at være optimeret til at køre det nyeste build, bliver den ikke opdateret. Den kan være afhængig af driverkompatibilitet (opdater eventuelt dine drivere) eller software, du har installeret (opdater eller fjern den software, der påvirker opdateringen).

Du kan finde flere oplysninger om, hvad der kan blokere opdateringen, under Kendte problemer og meddelelser.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Hvordan får jeg Xbox-appen (beta)?", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?