Hvad er Xbox-appen (beta), og hvordan bruger jeg den?

Xbox-appen (beta) i Windows er den bedste måde at anvende Xbox Game Pass til pc (beta) på. Brug appen til at gennemse spil, spille pc-spil og holde dig i kontakt og chatte med venner på tværs af enheder.

Denne app er den bedste måde at opleve Xbox Game Pass til pc (beta) på, og den går hånd i hånd med den komplette Xbox Game Bar.

På denne side

Gennemse spilkataloget til Xbox Game Pass til pc (beta)

På fanen Game Pass i XBox-appen (beta) kan du se, hvad der er nyt og gennemse spil, der følger med Xbox Game Pass. Gennemse efter genre, få anbefalinger, søg og – hvis du ikke er medlem endnu – abonner på Game Pass.

Hvis du ikke har en Microsoft-konto, eller hvis du aldrig har logget på Xbox, får du brug for en, når du starter denne app. (Du kan gennemse spil og gennemse appen uden at logge på, men hvis du vil installere spil og bruge sociale funktioner kræver det, at du logger på).

Få hjælp til logge på under Log på på din Xbox.

Når du har fundet et spil, du vil spille, skal du markere det for at læse oplysninger om det, se trailers og Mixer-klip og kontrollere systemkrav. Vælg Installer for at starte downloaden, når du er klar.

Har du problemer med at installere? Se Fejlfinding af Game Pass-spilinstallationer i Windows 10.

Sådan kontakter du og chatter med venner på tværs af enheder

Chat med venner på pc, Xbox One og telefon i Socialt. Tekstchat understøtter integrerede billeder, gif-filer og videoer. Der er også stemmechat til rådighed – enten 1:1 eller med en gruppe.

Vælg fanen Socialt for at komme i gang. Hvis du er logget på, vises der Venner og Chats. Få hjælp til logge på under Log på på din Xbox.

Venner viser eventuelle Xbox-venner. Hvis du ønsker hjælp til at tilføje venner, kan du se Sådan tilføjer du nye Xbox-venner. Når du har venner, er det tid til at interagere. Højreklik på en person for at se indstillinger, f. eks. spillerprofiler, favoritter, slå lyd fra, rapportering, starte stemmechat osv.

Hvis du har problemer med at chatte, kan du se Hvorfor kan jeg ikke sende meddelelser fra min Xbox One eller Xbox-appen?

Sådan køber du nye spil

Fanen Store giver dig mulighed for at købe alle spil i Xbox Game Pass til pc-kataloget, herunder spiludvidelser. Game Pass-medlemmer får rabat på køb.

Har du problemer med dine køb? Få hjælp.

Sådan spiller du hurtigt spil på din pc

Til venstre viser appen alle de spil, der er installeret på denne enhed. Hold musen over et spil for at få vist en spilknap, der starter det.

Vælg et spil for at læse oplysninger om det, se trailere og Mixer-klip og kontrollere systemkravene. Klar til at spille? Vælg Spil for at starte spillet fra dets oplysningsside.

Sådan samarbejder den nye Xbox-app (beta) og Xbox Game Bar

Xbox-appen (beta) og Xbox Game Bar samarbejder uden problemer, så du kan f. eks. holde styr på en samtale, mens du spiller, mens du styrer musik, henter skærmbilleder og gameklip, udsender spil, finder nye holdkammerater og meget mere. Du kan få flere oplysninger om Xbox Game Bar under Lær Xbox Game Bar i Windows 10 at kende.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Hvad er Xbox-appen (beta), og hvordan bruger jeg den? ", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?