Juster optagelsesindstillinger i Windows 10.

Der findes en række indstillinger skærmklip, du kan ændre, så video, lyd og skærmbilleder bliver lige, som du vil have dem til spil.

På denne side

Indstillinger for skærmklip i Windows-indstillinger

Hvis du vil ændre indstillingerne for skærmklip, skal du trykke på knappen Start og derefter vælge Indstillinger > Spil > Skærmklip. Her er en oversigt over de indstillinger for skærmklip, du kan justere:

Gemme skærmklip

Øverst på skærmen Skærmklip vises placeringen af den mappe, hvor skærmbilleder og gameklip automatisk lagres. Du kan hurtigt få adgang til placeringen ved at trykke på knappen Åbn mappe.

Hvis du vil ændre, hvor dine gameklip gemmes, kan du bruge Stifinder til at flytte mappen Skærmklip, til et hvilket som helst sted du ønsker på din pc. Windows fortsætter med at gemme dine gameklip og skærmbilleder i mappen (uanset hvor du placerer den).

Baggrundsoptagelse

Baggrunden optagelse er til at lave skærmklip af noget fantastisk, der lige er sket i spillet. Når du slår denne funktion til (den er slået fra som standard), optages de sidste få øjeblikke af gameplayet, så du kan gemme dem, inden de forsvinder for altid. Baggrundsoptagelse kan påvirke spillets ydeevne, fordi funktionen bruger nogle af pc'ens ressourcer.

Når baggrundsoptagelse er slået til, kan du angive følgende:

• Længden af en optagelse ved hjælp af markeringsfeltet Optag de sidste. Markér feltet, og vælg derefter en varighed.
  • Vælg, om Baggrundsoptagelse skal køre, mens du bruger batteristrøm (baggrundsoptagelse bruger mere strøm).
  • Uanset om baggrundsoptagelsen kører, mens du bruger en trådløs skærm (baggrundsoptagelse bruger flere ressourcer fra dit grafikkort).

Gameklip

Angiv den maksimale optagelsestid for et klip, så gemmes det automatisk, når den angivne længde er nået. Markér feltet Optag dette, og vælg derefter en varighed.

Optaget lyd

Optag gameplay med eller uden lyde fra dit spil og din mikrofon, og vælg lydkvaliteten.

• Hvis du vil optage spillyde sammen med dine gameklip, skal du slå Optag lyd når jeg optager et spil.
  • Hvis du vil vælge en anden lydkvalitet end standardkvaliteten, skal du markere feltetLydkvalitet og vælge en af indstillingerne.
  • Hvis du vil optage via din mikrofon, skal du slåOptag lyd, når jeg optager et spil til.

Optaget video

Den optagne video gør det muligt at vælge billedhastigheden og lydkvaliteten for dine gameklip. Videokvalitet styrer både opløsning og bithastighed (Mbps eller megabit pr. sekund).

Jo højere kvalitet og billedhastighed, du vælger, jo højere må pc'en generelt arbejde, og det kan reducere dens ydeevne. Du kan finde de bedste indstillinger til dit system ved at prøve de forskellige muligheder.

Indstillinger for skærmklip på spillinje

Hvis du vil åbne indstillingerne for Spillinje, skal du trykke på Windows-tasten+G og derefter vælge Indstillinger for spillinje.

Spillinjen har visse indstillinger, der findes også i Windows-indstillinger – hvis du ændrer en indstilling et af stederne, påvirker det indstillingen på det andet.

Optagelse

Under indstillinger for spillinje, skal du aktivere gameklip ved at markere afkrydsningsfeltet Optag i baggrunden, mens jeg spiller et spil. Denne indstilling kan også ændres underWindows-indstillinger > Spil > Gameklip.

Lyd til optagelse

Lad gamere optage Lyd til optagelse under spilindstillinger:

• Kun spil. Denne indstilling er til optagelse af spillyd.
  • Alle. Denne indstilling gør det muligt at optage alle lyde under en optagelse, f.eks. din mikrofon, baggrundsmusik og systemlyde.
  • Ingen. Denne indstilling blokerer alle spil og al systemlyd, men kan stadig optage din mikrofon.

Tip Foretag justeringer af lydstyrken direkte fra spillinjen.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Juster optagelsesindstillinger i Windows 10.", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?