Tilpas Xbox Game Bar på Windows 10

Her er nogle tip til, hvordan du tilpasser Xbox Game Bar og nemt springer mellem dit spil og foretrukne aktiviteter i spil.

Video: Tilpas Xbox Game Bar

Se videoen Tilpas Xbox Game Bar. Bemærk! Videoen er kun tilgængelig på engelsk.

På denne side

Føj favoritter til Start

1. Tryk på Windows-tasten + G for at åbne spillinjen, og vælg derefter Start.
  2. Vælg en favorit (stjerneikonet) eller flere favoritter på listen med overlejringer.

Dine favoritter vises på startlinjen, så du kan få hurtigere adgang.

Flyt, skift størrelsen på og fastgør overlejringer

Opret et spillayout, der er helt dit eget. Hvis du vil flytte en overlejring, skal du klikke og trække den til det sted, hvor den skal placeres på skærmen. Hvis du vil ændre størrelsen på en overlejring, skal du klikke og trække op eller ned fra nederste kant.

Når du fastgør en overlejring, er denne overlejring altid på skærmen, oven over spil eller apps, også selvom spillinjen er lukket. Sådan fastgør du en overlejring:

1. Tryk på Windows-tasten + G for at åbne spillinjen.
  2. Vælg Start, og vælg derefter en overlejring.
  3. Vælg ikonet Fastgør i øverste højre hjørne af overlejringen. (Vælg det igen for at frigøre den).

Tastaturgenveje

Tastaturgenveje til spillinjen omfatter:

• Windows-tast + G: Åbn spillinjen
  • Windows-tast + Alt+Print Scrn: Tag et skærmbillede af dit spil
  • Windows-tast + Alt+G: Optag de seneste øjeblikke af gameplayet (du kan ændre optagelsens varighed under Windows-indstillinger > Spil > Skærmklip)
  • Windows-tast + Alt+R: Start eller stop optagelse
  • Windows-tast + Alt+M: Start eller stop mikrofonoptagelse
  • Windows-tast + Alt+B: Sæt udsendelsen på pause
  • Windows-tast + Alt+W: Vis kameraet i udsendelse

Hvis du vil oprette brugerdefinerede tastaturgenveje, skal du trykke på Windows-tasten + G for at åbne spillinjen, vælge Indstillinger > Tastaturgenveje, indtaste dine genveje og derefter trykke på Gem.

Juster præferencer i indstillinger

Hvis du vil have adgang til indstillingerne for spillinjen, skal du trykke på Windows-tasten +G for at åbne spillinjen og derefter vælge Indstillinger. Her er nogle eksempler på indstillinger, du kan justere:

• Konto – Log ind med din Microsoft-konto for at få fordelene ved Xbox Social og andre fantastiske spilfunktioner. Link konti for at udsende gameplay (Mixer), tilføj konti for at dele skærmbilleder (Twitter), og lyt til musik, mens du spiller (Spotify).
  • Personlig tilpasning – Juster spillinjens udseende.
  • Notifikationer – Vælg, hvilke pop op-meddelelser du ønsker at modtage.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Tilpas Xbox Game Bar på Windows 10", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?