Prøv forskellige lydformater gruppepart

Windows-lydenheder understøtter en bred vifte af lydformater. Nogle gange kan uoverensstemmelser mellem drivere eller lydsoftware i Windows påvirke afspilning af ly- eller optagelse. Sådan prøver du forskellige lydformater:

1. Gør et af følgende:
    • Vælg knappen Start, skriv kontrolpanel, vælg Kontrolpanel, og vælg derefter Lyd.
    • Gå til proceslinjen, højreklik på lydikonet (ved siden af dato og klokkeslæt), og vælg derefter Afspilningsenheder.
  2. Højreklik på standardenheden (den vil være markeret), vælg Egenskaber, og vælg derefter fanen Avanceret.
  3. Markér feltet under Standardformat for at ændre lydformatet. Når du har ændret formatet, skal du kontrollere afspilningen ved at vælge Test.
  4. Når du er færdig, skal du vælge OK.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Prøv forskellige lydformater gruppepart", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?