Knyt konti til Xbox

Hold kontakten til dine venner på tværs af sociale netværk, mens du spiller på Windows 10. Tilknyt dine favoritter, f.eks. Facebook, Twitter og YouTube.

I dette emne

Tilknyt konti Xbox Game Bar, Xbox-appen (beta) eller spil købt på Steam

Med nogle få undtagelser skal du kun tilknytte en konto én gang. Hvis du f.eks. tilknytter en konto fra Xbox Game Bar, vises den også som tilknyttet i Xbox-appen (beta).

Sådan tilknytter du en konto ved hjælp af Xbox Game Bar:

1. Tryk på Windows-tasten + G for at åbne Game Bar.
  2. Vælg Indstillinger > Konti.
  3. Log på Xbox Live (de fleste tilknyttede konti kræver det), vælg et socialt netværk på listen, tryk på Tilknyt, og følg derefter vejledningen.

Sådan tilknytter du en konto ved hjælp af Xbox-appen (beta):

1. Tryk på Start-knappen , og vælg derefter Xbox (beta) på listen.
  2. Vælg Profil og indstillinger i hjørnet øverst til højre, og vælg derefter Indstillinger > Konto.
  3. Log på Xbox Live, vælg et socialt netværk på listen, tryk på Tilknyt, og følg derefter vejledningen.

Markér afkrydsningsfeltet Vis ikonet for min profil for hver konto for at fortælle gamere, hvilke sociale netværk du er på. Læg mærke til, at disse ikoner kan ses af alle, der bruger Xbox Game Bar, Xbox-appen (beta) eller i et spil på Steam, der understøtter tilknytning af konti.

Sådan tilknytter du en konto fra et spil, der er købt på Steam:

1. Åbn Steam, og start derefter et spil, der understøtter tilknytning af Xbox-konti (f.eks. Gears 5).
  2. Log på Xbox Live, når du bliver bedt om det.
  3. Vælg indstillingen til tilknytning af konti i menuen for spillet.
  4. Når overlejringen med tilknytning af Steam-kontoen vises, skal du vælge Ja, fortsæt.
  5. Vælg de venner, du vil følge.

Fejlfinding

Kontoen kan ikke tilknyttes

Besøg eller kontakt supportwebstedet for det sociale netværk, du forsøger at tilknytte.

Ikoner for sociale netværk vises ikke

Hvis du har markeret afkrydsningsfeltet Vis ikonet for min profil, men ikonet stadig ikke vises, skal du logge af Game Bar eller Xbox-appen (beta) og derefter logge på igen. Hvis det ikke løser problemet, skal du starte Jobliste, vælge den app, der kører (Game Bar eller Xbox-appen), vælge Afslut job og derefter genstarte appen.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Knyt konti til Xbox", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?