Hvordan får jeg Xbox Game Bar til at huske eller glemme mit spil?

I de fleste tilfælde genkender Xbox Game Bar dit spil, når du åbner det, og du får automatisk alle de spilfunktioner, som Game Bar indeholder. Sådan tjekker du det:

1. Start et spil eller en app.
  2. Tryk på Windows-tasten + G for at åbne spillinjen, og vælg derefter Indstillinger > Generelt.
  3. Markér eller fjern markeringen i afkrydsningsfeltet Husk, at dette er et spil. Hvis du ikke kan se denne indstilling, betyder det, at spillinjen allerede genkender dit spil.
Spillinjen viser lydindstillingerne for spiloptagelse.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Hvordan får jeg Xbox Game Bar til at huske eller glemme mit spil? ", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?