Brug Xbox Game Bar til at optage gameklip og skærmbilleder på Windows 10

Video: Optag og del med Xbox Game Bar

Se videoen Optag og del med Xbox Game Bar. Bemærk! Videoen er kun tilgængelig på engelsk.

Mens du spiller et spil, skal du trykke på Windows-tasten+ G for åbne Xbox Game Bar.

1. Vælg Start > Udsend og optag.
  2. Vælg Skærmklip og derefter Start optagelse eller Tag skærmbillede eller Optag sidste...

Optag sidste… opretter et gameklip med de seneste øjeblikke fra et spil, hvis optagelse i baggrunden er slået til. Angiv varigheden i Windows-indstillinger > Spil > Skærmklip.

Bemærk! Knappen Start udsendelse begynder en direkte udsendelse på Mixer. Få mere at vide under Udsend dit spil med Mixer på Windows 10.

Find dine gameklip og skærmbilleder ved at åbne spillinjen og vælge Start > Skærmklip.

Vil du have hurtigere adgang til indstillinger for skærmklip? Få tilpasningstip.

Sådan deler du skærmklip på Twitter:

1. Åbn spillinje.
  2. Vælg Start > Skærmklip, og vælg derefter et skærmklip.
  3. Tryk på Del på Twitter. (Når du offentliggør dette for første gang, skal du give spillinjen tilladelse til at bruge din Twitter-konto. Du kan når som helst fjerne godkendelsen i Twitter-indstillinger).
  4. Skriv en meddelelse, og vælg derefter Del.

Få flere oplysninger under Juster optagelsesindstillinger i Windows 10.

Bemærk!

1. Hvis du vil lave spiloptagelser, skal du sørge for, at afkrydsningsfeltet Optag i baggrunden, mens jeg spiller et spil er markeret i indstillinger for spillinjen (eller slå den til under Windows-indstillinger > Spil > Skærmklip).
  2. For visse pc-spil gælder det, at spillinjen ikke vises i fuld skærm. Hvis du vil starte og stoppe optagelser uden spillinjen, skal du bruge tastaturgenvejen Windows-tasten+ Alt + R. Skærmen blinker for at indikere, at optagelsen starter og slutter. Hvis baggrundsoptagelse er slået til, optager Windows-tasten+Alt+G de sidste få øjeblikke af spillet.
  3. Hvis genvejene ikke virker i fuldskærmspil, skal du trykke på Windows-tast+G. Skærmen blinker to gange for at bekræfte, at spillet er genkendt. Åbn derefter spillet i fuld skærm igen.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Brug Xbox Game Bar til at optage gameklip og skærmbilleder på Windows 10", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?