Brug spillinje til at optage gameklip på Windows 10

Hent gameklip og skærmbilleder af spil på Xbox Live, Steam og andre tjenester.

Start ved at trykke på Windows-tasten+G på din Windows 10-pc. Dette åbner spillinjen.

Lav et gameklip i Windows 10

Mens du spiller et spil, skal du trykke på Windows-tasten+ G for åbne spillinjen.

Tag skærmklip og -optagelser fra spillinje.
Tag skærmklip og -optagelser fra spillinje.
  • Tryk på kameraknappen for at tage et skærmbillede.
  • Knappen Optag sidste 30 opretter et gameklip med de seneste øjeblikke fra gameplayet, hvis optagelse i baggrunden er slået til (du kan ændre varigheden under Windows-indstillinger > Spil > Skærmklip).
  • Knappen Start optagelse til at starte og stoppe optagelsen. Når du er i gang med at optage, vises der en timer med længden på klippet.
  • Knappen Sluk/tænd for mikrofon under optagelse gør det muligt at slå lyden fra eller til for mikrofonen, når du opretter en optagelse.
  • Knappen Start udsendelse begynder en direkte udsendelse på Mixer. Få mere at vide under Udsend dit spil med Mixer på Windows 10.

Find dine spilklip og skærmbilleder ved at åbne spillinjen og vælge Mine skærmklip. Du kan få vist dine skærmklip i Xbox-appen. Bare åbn app, og vælg derefter Menu > Skærmklip.

Få flere oplysninger under Juster optagelsesindstillinger i Windows 10.

Bemærk!

1. Hvis du vil lave spiloptagelser, skal du sørge for, at afkrydsningsfeltet Optag i baggrunden, mens jeg spiller et spil er markeret i spillets indstillinger (eller slå den til under Windows-indstillinger > Spil > Skærmklip).
  2. For visse pc-spil gælder det, at spillinjen ikke vises i fuld skærm. Hvis du vil starte og stoppe optagelser uden spillinjen, skal du bruge tastaturgenvejen Windows-tasten+Alt+R. Skærmen blinker for at angive starten og afslutningen på en optagelse. Hvis baggrundsoptagelse er slået til, optager Windows-tasten+Alt+G de sidste få øjeblikke af spillet.
  3. Hvis disse genveje ikke virker for et spil på fuld skærm, skal du trykke på Windows-tasten+G. Skærmen blinker to gange for at bekræfte, at spillet er genkendt. Åbn derefter spillet i fuld skærm igen.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Brug spillinje til at optage gameklip på Windows 10", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?