Fejlfinding af Xbox Game Bar i Windows 10

Hvis du har problemer med at bruge Xbox Game Bar – f.eks. at få tastaturgenveje til virke – er her nogle ting, du kan prøve.

Bemærk!

Emner

Hvorfor kan jeg ikke udsende mit spil?

Hvis du har problemer med at udsende dit spil med Mixer-udsendelse, skal du sikre dig, at du har opfyldt alle følgende krav, der hver især kan forhindre, at du kan lave en udsendelse:

• Kontrollér, at indstillingerne for beskyttelse af personlige oplysninger tillader udsendelse af spil. Hvis du vil kontrollere dine indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger, skal du logge på indstillingerne for Beskyttelse af personlige oplysninger og onlinesikkerhed online og vælge Xbox One/Windows 10-onlinesikkerhed. Rul ned til Udsend gameplay, og sørg for, at den er indstillet til Tillad.

Bemærk! Mixer-udsendelse er ikke tilladt fra en Microsoft-børnekonto.

• Du skal have en hurtig netværksforbindelse for at udsende. Tjek din netværksforsinkelse for at sikre, at du har forbindelse til et netværk, og at det er hurtigt. Hvis du vil teste din netværkshastighed, skal du downloade Network Speed Test fra Microsoft Store og sammenligne dine resultater med følgende netværkshastigheder, som vi anbefaler:

Udsendelse af online gameplay ved 360p Udsendelse af online gameplay ved 480p Udsendelse af onlinegameplay ved 720p

Downloadhastighed

3 Mbps 3 Mbps 3 Mbps
Uploadhastighed 600 Kbps – 1,3 Mbps 1,3 Mbps – 1,9 Mbps 1,9 Mbps – 2,4 Mbps
Ping Mindre end 150 millisekunder Mindre end 150 millisekunder Mindre end 150 millisekunder

Du kan finde flere oplysninger om din netværksforbindelse under Det går langsomt, når jeg spiller Xbox One-spil på Xbox Live.

• For at kunne udsende dine spil skal både din Xbox Live-konto og din Mixer-konto være i orden. Hvis du er blevet udelukket fra en af dem, kan du ikke lave en udsendelse. Hvis du har været udelukket fra Xbox Live, får du vist en fejlmeddelelse, der giver dig besked. Hvis du tror, at du er blevet udelukket fra Mixer:
    1. Gå til mixer.com, og log på din Mixer-konto.
    2. Vælg dit profilikon i øverste højre hjørne, og vælg derefter Konto.
  • Hvis du for nylig har opdateret din Windows 10-pc, kan det tage fra flere minutter til et par timer, før du kan udsende ved hjælp af spillinjen. Hvis du stadig ikke kan udsende efter et par timer, opfylder din pc muligvis ikke hardwarekravene for udsendelse. Du kan få mere at vide om krav til pc-hardware under Hardwarekrav til Xbox Game Bar på Windows 10.
  • Hvis du er i et område, der ikke tillader udsendelse, er udsendelsesknappen nedtonet, eller du får vist en fejlmeddelelse, når du forsøger at lave en udsendelse.

Hvordan optager jeg et spil, hvis det er i fuld skærm?

Når det gælder pc-spil i fuldskærmstilstanden (eller kun fuld skærmvisning), kan du ikke se spillinjen, men du kan bruge Windows-tasten + Alt + R for at starte og stoppe optagelser. Du kan se blinket på skærmen, når optagelsen starter og er færdig. Du kan også bruge Windows-tasten Alt + G til at optage de sidste 30 sekunder (eller den tidsperiode, du har valgt), hvis du har slået baggrundsoptagelse til.

Hvis genvejene ikke virker i fuldskærmspil, skal du trykke på Windows-tasten +G. Skærmen blinker to gange for at bekræfte, at spillet er genkendt. Derefter kan du køre spillet i fuldskærmsvisningen og bruge Windows-tasten + Alt + R og Windows-tasten + Alt + G.

Hvad skal jeg gøre, hvis spillinjen og genvejene ikke virker?

• Tjek, at du har de seneste opdateringer på din Windows 10-pc. Tryk på Start-knappen, vælg derefter indstillinger. Gå til Opdatering og sikkerhed, og vælg derefter Søg efter opdateringer.
  • Tjek dine spillinjeindstillinger. Tryk på Start-knappen , og vælg derefter Indstillinger. Gå til Spil > Spillinje, slå derefter Optag gameklip, Skærmbilleder, Udsend til ved hjælp af spillinje.
  • Når du spiller et spil, skal du trykke på Windows-tasten + G for at åbne spillinjen. Markér afkrydsningsfeltet Aktivér spilfunktioner for denne app for at optage gameplay, når du forsøger at bruge spilfunktioner som f. eks. udsendelse eller optagelse.
  • Spillet kører muligvis i fuld skærm. Se Hvordan optager jeg et spil, hvis det er i fuld skærm? ovenfor.
  • Spillet blokerer muligvis brugerdefinerede tastaturgenveje. Se Hvorfor fungerer tastaturgenvejene til spillinjen ikke? nedenfor.
  • Sørg for, at du har de opdaterede grafikdrivere. Se Hardwarekrav til spillinje på Windows 10.
  • Prøv at vælge en anden visningsindstilling til dit spil (f.eks. vinduer uden kanter).
  • Et lille antal pc'er og tilbehør understøtter ikke Windows-tasten. Få flere oplysninger på enhedsproducentens websted.
  • Hvis dit tastatur ikke har Windows-tasten indbygget, skal du oprette en brugerdefineret tastaturgenvej for at åbne spillinjen. Tryk på Start-knappen , vælg Indstillinger > Spil > Spillinje, og angiv derefter en ny genvej.

Optagelse fungerede kun én eller to gange. Hvordan løser jeg det?

Nogle gange afsluttes en optagelse ikke korrekt. Når dette sker, skal du genstarte spillinjen for at løse problemet:

1. Luk spillet.
  2. Gå til søgefeltet på proceslinjen i Windows, skriv Jobliste, og vælg den.
  3. I Jobliste skal du vælge Flere detaljer.
  4. Vælg processen Broadcast bar server (bcastdvr.exe) på listen over kørende processer (hvis den stadig er der), og vælg derefter Afslut job. Afslut job.
  5. Genstart spillet, og prøv at optage igen.

Hvorfor fungerer tastaturgenvejene til spillinjen ikke?

Nogle spil blokerer taster, så dine brugerdefinerede tastaturgenveje fungerer muligvis ikke i visse spil. Hvis du vil bruge spillinjen i alle spil, skal du søge efter opdateringer til apps og spil fra Microsoft Store og installere den seneste version af spillinjen.

Hvordan bruger jeg spillinjen på min tablet-pc?

Genveje på spillinjen, der bruger Windows-tasten, virker ikke på tablets uden et tilsluttet fysisk tastatur, men du kan oprette dine egne genveje, som bruger de taster, der er tilgængelige på det virtuelle tastatur. Tryk på Windows-tasten + G for at åbne spillinjen, vælg Indstillinger > Tastaturgenveje, indtast dine foretrukne genveje, og tryk derefter på Gem.

Mine gameklip er tomme. Hvad skete der?

Nogle spil tillader ikke optagelse.

Hvorfor kan jeg ikke tage et skærmbillede?

Hvis der er åbnet beskyttet indhold på din pc, kan det medføre, at skærmbilledet bliver tomt.

Hvorfor fungerer min lydenhed ikke?

Kontrollér, at lydenheden er kompatibel med din pc, tilslut den, og sørg for, at spillinjen genkender den. Tryk på Windows-tasten + G for at åbne spillinjen, vælg Indstillinger > Stemme, og søg derefter efter din enhed i i valgfelterne Input eller Output.

Hvorfor kan jeg ikke bruge spillinjen på flere skærme?

Xbox Game Bar understøtter i øjeblikket én skærm ad gangen.

Hvorfor kan jeg ikke optage nogle spil, når jeg bruger flere GPU'er i en LDA-konfiguration (Linked Display Adapter)?

Nogle spil bruger et pixelformat, der ikke i øjeblikket er kompatibelt med spillinje i en LDA-konfiguration (Linked Display Adapter).

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejlfinding af Xbox Game Bar i Windows 10", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?