Foretag fejlfinding af spillinje i Windows 10

Hvis du har problemer med at bruge spillinjen i Windows 10 – f.eks. optagelse af spilklip eller få tastaturgenveje til virke – er her nogle ting, du kan prøve.

Bemærk!

Emner

Hvordan optager jeg et spil, hvis det er i fuld skærm?

Når det gælder pc-spil i fuldskærmstilstanden (eller kun fuld skærmvisning), kan du ikke se spillinjen, men du kan bruge Windows-tasten + Alt + R for at starte og stoppe optagelser. Du kan se blinket på skærmen, når optagelsen starter og er færdig. Du kan også bruge Windows-tasten + Alt + G til at optage de sidste 30 sekunder (eller den tidsperiode, du har valgt), hvis du har slået baggrundsoptagelse til.

Hvis genvejene ikke virker i fuldskærmspil, skal du trykke på Win + G. Skærmen blinker to gange for at bekræfte, at spillet er genkendt. Derefter kan du køre spillet i fuldskærmsvisningen og bruge Windows-tasten + Alt+R og Windows-tasten + Alt+G.

Hvad skal jeg gøre, hvis spillinjen og genvejene ikke virker?

• Tjek, at du har de seneste opdateringer på din Windows 10-pc. Tryk på Start-knappen, vælg derefter indstillinger. Gå til Opdatering og sikkerhed, og vælg derefter Søg efter opdateringer.
  • Tjek dine spillinjeindstillinger Tryk på Start-knappen , og vælg derefter Indstillinger. Gå til Spil > Spillinje, slå derefter Optag spilklip, Skærmbilleder, Udsend ved hjælp af spillinje til.
  • Når du spiller et spil, skal du trykke på Windows-tasten + G for at åbne spillinjen. Markér afkrydsningsfeltet afkrydsningsfeltet Aktivér spilfunktioner for denne app for at optage gameplay, hvis du bliver bedt om det.
  • Spillet kører muligvis i fuld skærm. Se Hvordan optager jeg et spil, hvis det er i fuld skærm? ovenfor.
  • Spillet blokerer muligvis brugerdefinerede tastaturgenveje. Se Hvorfor fungerer mine tilpassede genvejene til spillinjen ikke? nedenfor.
  • Sørg for, at du har de opdaterede grafikdrivere. Se Hardwarekrav til spilline på Windows 10.
  • Prøv at vælge en anden visningsindstilling til dit spil (f.eks. vinduer uden kanter).

Hvor er mine gameklip og skærmbilleder?

Hvis du vil se, hvor dine gemte optagelser gemmes, skal du åbne spillinjen og vælge mappen Mine skærmklip eller trykke på Start-knap , vælg Indstillinger > Spil > Skærmklip. Tryk på knappen Åbn mappe for at se dine skærmklip i Stifinder.

Indstillinger for skærmklip

Gameklip og skærmbilleder gemmes som standard i mappen Videoer (navngivet Skærmklip). Mappen Skærmklip mappe kan flyttes til forskellige steder på din pc.

Optagelse fungerede kun én eller to gange. Hvordan løser jeg det?

Nogle gange afsluttes en optagelse ikke korrekt. Når dette sker, skal du genstarte spillinjen for at løse problemet:

1. Luk spillet.
  2. Gå til søgefeltet på proceslinjen i Windows, skriv Jobliste, og vælg den.
  3. I Jobliste skal du vælge Flere detaljer.
  4. Vælg processen Broadcast bar server (bcastdvr.exe) på listen over kørende processer (hvis den stadig er der), og vælg derefter Afslut job. Afslut job.
  5. Genstart spillet, og prøv at optage igen.

Hvorfor fungerer mine tilpassede genvejene til spillinjen ikke?

Nogle spil blokerer taster, så dine brugerdefinerede tastaturgenveje fungerer muligvis ikke i visse spil. Genveje, der bruger Windows-tasten, fungerer altid med den nyeste opdatering. Hvis du vil bruge spillinen i et spil, skal du søge efter opdateringer til apps og spil fra Microsoft Store, og installer den seneste version af spillinjen, så du kan bruge spillinjen med alle spil.

Hvordan bruger jeg spillinjen på min tablet-pc?

Genveje på spillinjen, der bruger Windows-tasten, virker ikke på tablets uden et tilsluttet fysisk tastatur, men du kan oprette dine egne genveje, som bruger de taster, der er tilgængelige på det virtuelle tastatur. Tryk på Start-knappen, vælg derefter indstillinger. Gå til Spil > Spillinje, og giv derefter dine foretrukne tastaturgenveje.

Hvordan får jeg spillinjen til at glemme mit spil?

Hvis du ikke vil bruge spillinje med et spil eller en app, skal du starte spillet, åbne Spillinje, vælge Indstillinger for spillinje og fjerne markeringen af afkrydsningsfeltet Husk, at dette er et spil.

Indstillinger for spillinje

Mine gameklip er tomme. Hvad skete der?

Nogle spil tillader ikke optagelse.

Hvorfor kan jeg ikke tage et skærmbillede?

Hvis der er åbnet beskyttet indhold på din pc, kan det medføre, at skærmbilledet bliver tomt.

Hvorfor kan jeg ikke optage nogle spil, når jeg bruger flere GPU'er i en LDA-konfiguration (Linked Display Adapter)?

Nogle spil bruger et pixelformat, der ikke i øjeblikket er kompatibelt med spillinje i en LDA-konfiguration (Linked Display Adapter).

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Foretag fejlfinding af spillinje i Windows 10", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?