Lær Xbox Game Bar i Windows 10 at kende

Xbox Game Bar gør det nemt at tage kontrol over alle dine foretrukne spilaktiviteter, mens du spiller.

Spillinjen viser lydindstillingerne for spiloptagelse.

I dette emne

Sådan åbner du Xbox Game Bar

Tryk på tasten med Windows-logoet + G for at åbne spillinjen over dit spil, din app eller dit skrivebord.

Jeg vil bruge optagefunktioner til mine apps

Alle funktioner i dine yndlingsspil samlet ét sted

Når du åbner Xbox Game Bar, har du en række spilaktiviteter lige ved hånden. Vælg én, så dukker den op som en overlejring – mange af disse kan flyttes, tilpasses eller fastgøres til din skærm.

Start (1) – Vælg ikonet Start for at åbne en liste over spiloverlejringer, du kan vælge mellem.

Indstillinger (2) – Vælg ikonet Indstillinger for at justere indstillinger, f.eks. dine konti, tastaturgenveje, og hvilke meddelelser du vil modtage.

Lyd (3) – Få den perfekte blanding ved at justere lydniveauerne for dine spil, chat og baggrundsapps.

Udsend og optag (4)Udsend dit spil, så andre kan se dem live på Mixer. Eller Optag et klip, eller tag skærmbillede, når der sker noget fantastisk.

Ydeevne (5) – Hold styr på dit spils CPU-forbrug og andre statistikker i realtid.

Skærmklip (6) – Dine gameklip og skærmbilleder vises her.

Spotify (7) – Link din Spotify- konto for at lytte til dine yndlingssange, mens du spiller.

Kikker efter gruppe (8) – Brug Kikker efter gruppe til at finde spillere til dine foretrukne multiplayerspil.

Xbox Social og Xbox Chat (9) – Deltag i Xbox-community'et. Opret forbindelse til venner, få nye, start en tekst- eller stemmechat (en til en eller i en gruppe), og deltag i en vens pc-spil, eller inviter dine venner til at deltage.

Spil på din egen måde

Xbox Game Bar har tilpasningsindstillinger, der giver dig mulighed for hurtigt at hoppe mellem dit spil og dine yndlingsaktiviteter. Få flere oplysninger under Tilpas Xbox Game Bar på Windows 10.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Lær Xbox Game Bar i Windows 10 at kende", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?