Brug spillinje på Windows 10

Spillinjen gør det nemt at tage kontrol over din spilaktiviteter, f.eks. udsendelse og optagelse af klip– alt sammen fra ét dashboard.

Spillinjen viser lydindstillingerne for spiloptagelse.

Sådan åbner du spillinjen:

1. Start et spil.
  2. Tryk på Windows-tasten + G. Eller, hvis du har forbindelse til en Xbox One-controller, skal du trykke på Xbox-knappen .
  3. De fleste spil bliver automatisk registreret som et spil, men hvis spillet ikke bliver registreret, skal du markere afkrydsningsfeltet Aktivér spilfunktioner for denne app for at optage gameplay, hvis du bliver bedt om det.

Tastaturgenveje

Tastaturgenveje til spillinjen omfatter:

• Windows-tast+ G: åbn spillinjen
  • Windows-tast+ Alt+Print Scrn: Tag et skærmbillede af dit spil
  • Windows-tast+ Alt+G: Optag de seneste øjeblikke af gameplayet (du kan ændre optagelsestiden under Windows-indstillinger > Spil > Skærmklip)
  • Windows-tast+ Alt+R: Start eller stop optagelse
  • Windows-tast+ Alt+M: Start eller stop mikrofonoptagelse
  • Windows-tast+ Alt+B: Sæt udsendelsen på pause
  • Windows-tast+ Alt+W: Vis kameraet i udsendelse

Hvis du vil oprette tilpassede tastaturgenveje, skal du trykke på Start-knappen, vælge Indstillinger > Spil > Spillinje og derefter angivne dine genveje.

Tastaturgenvejene på skærmen viser Windows-genveje og -indstillinger til at tilpasse dine egne.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Brug spillinje på Windows 10", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?