Brug Spotify i Xbox Game Bar på Windows 10

Lyt til dine yndlingssange, mens du spiller!

Video: Tilpas Xbox Game Bar

Se videoen Tilpas Xbox Game Bar. Bemærk! Videoen er kun tilgængelig på engelsk.

For at komme i gang skal du bruge et par ting:

• Spotify-musikappen – Hent Spotify-musikappen i Microsoft store.
  • Spotify- konto – Hvis du ikke allerede har en Spotify-konto, skal du tilmelde dig på spotify.com.

Sådan konfigurerer du Spotify i Xbox Game Bar:

1. Tryk på Windows-tasten + G for at åbne spillinjen, og vælg derefter Start > Spotify.
  2. Link din Spotify-konto til spillinjen. Vælg Link konto, og følg derefter trinnene.

For at komme i gang med at bruge Spotify i spillinjen skal du trykke på Windows-tasten + G for at åbne spillinjen, vælge Start > Spotify og derefter vælge Start Spotify.

Hvis du vil fjerne tilknytningen til din Spotify-konto fra spillinjen, skal du logge på spotify.com/account, gå til sektionen Apps og derefter fjerne spillinjen.

Få hjælp til Spotify

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Brug Spotify i Xbox Game Bar på Windows 10", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?