Brug Xbox Game Bar til at spille og chatte med venner

Med Xbox Game Bar kan du holde forbindelsen til Xbox-community'et, når du spiller på Windows 10.

Video: Opret forbindelse, og chat med venner på Xbox Game Bar

Se videoen Opret forbindelse, og chat med venner på Xbox Game Bar. Bemærk! Videoen er kun tilgængelig på engelsk.

Bemærk! Hvis du vil bruge Xbox Social-funktioner, skal du logge på med din Microsoft-konto. Tryk på Windows-tasten + G for at åbne spillinjen, vælg Indstillinger > Konti, vælg Log på, og følg derefter trinnene.

I dette emne

Din venneliste

På din venneliste kan du se, hvad alle dine Xbox-venner laver, og du kan kommunikere med dem. Gå direkte til en tekst- eller stemmechat (en til en eller i en gruppe), deltag i en vens pc-spil, eller inviter dine venner til dit, og søg efter personer, du vil følge.

Sådan finder du dine venner:

1. Tryk på Windows-tasten + G for at åbne spillinjen.
  2. Vælg Start, og vælg derefter Xbox Social.
  3. Vælg fanen Venner.

Du skal bare dobbeltklikke på en ven for at starte en samtale, eller du kan højreklikke på en ven for at få avancerede indstillinger (deltage i stemmechat, invitere venner til et spil, se deres profil og meget mere).

Hvis du vil oprette forbindelse til en person i community'et, skal du markere søgefeltet og derefter skrive et gamertag eller lignende. Vælg et gamertag, der passer bedst til din søgning, og dobbeltklik derefter på det for at starte en chat, eller højreklik på det for at få avancerede indstillinger (følge dem, invitere dem til et spil, se deres profil og meget mere).

Hvis du vil starte en gruppechat , skal du trykke på Start en ny chat, vælge, hvilke venner du vil invitere, og derefter trykke på Udført

Dine samtaler

Når du starter en samtale med en person eller en gruppe, vises de under Fanen Chat.

Du skal bare dobbeltklikke på en chat på listen for at fortsætte en samtale, eller du kan højreklikke på en chat for at få avancerede indstillinger (slå lyd fra, rydde oversigten og meget mere).

Hvis du vil ændre det til en stemmechat, skal du åbne en chat eller starte en ny og derefter vælge Deltag i snakken.

Hvad er Kikker efter gruppe?

Kikker efter gruppe fungerer som en tavle for "spillere søges" – her kan du finde spillere til dine foretrukne multiplayerspil (Windows 10 eller Xbox One, afhængigt af hvilken platform du spiller på). Søg efter indlæg, der er oprettet af Xbox-communityet, og svar på dem, du synes virker interessante. Eller prøv at oprette dit eget opslag - når nok folk er interesseret, skal du bare samle dem og starte spille!

Brug Kikker efter gruppe på Xbox Game Bar

Se videoen Brug Kikker efter gruppe på Xbox Game Bar. Bemærk! Videoen er kun tilgængelig på engelsk.

Sådan åbner du Kikker efter gruppe:

1. Tryk på Windows-tasten + G for at åbne Game Bar.
  2. Vælg Start, og vælg derefter Kikker efter gruppe.

Sådan gennemser og besvarer du opslag:

1. Vælg fanen Find spillere, og vælg derefter et spil.
  2. Vælg et indlæg, der interesserer dig, eller tryk på knappen Filtrer for at indsnævre søgningen. Når du finder et indlæg, du kan lide, skal du vælge Jeg er interesseret.

Sådan opretter du et indlæg:

1. Vælg fanen Find spillere, vælg et spil, og vælg derefter Opret et indlæg.
  2. Tilføj tags og en beskrivelse (det gør det nemmere at oprette forbindelse til spillere, der spiller som dig), og juster derefter detaljerne, f.eks. det ønskede antal spillere. Du kan planlægge et tidspunkt, spillere skal samles på, ved at justere Dag og Starttidspunkt, eller hvis du vil samle personer til at spille med det samme, skal du vælge Nu.
  3. Vælg Opret indlæg, når du er færdig.

Indlæg, du opretter eller svarer på, vises under fanen Administrer indlæg.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Brug Xbox Game Bar til at spille og chatte med venner ", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?