Sådan kan du se dine venners aktiviteter i appen Xbox Console Companion på Windows 10

Aktivitetsfeed giver dig mulighed for at se og kommentere dine venners seneste gennemførelser og gameklip.

Du kan se alle dine venners seneste aktiviteter via aktivitetsfeedetStart-skærmen i appen Xbox Console Companion, eller du kan få vist aktivitetslinjen for kun en af dine venner på deres profilside.

Se aktiviteter fra startskærmen

Når du åbner appen Xbox Console Companion, er den første skærm, der vises, startskærmen. På startskærmen kan du hurtigt se, hvad dine venner har lavet, siden sidste gang du loggede på.

Fra Aktivitetsfeed på startskærmen kan du se og kommentere dine venners seneste gennemførelser og gameklip. Her kan du se, hvordan du kan reagere på en vens indlæg:

• Vælg ikonet Hjerte for at "synes godt om" et indlæg. Vis dine venner, at det er godt gået, når de låser en gennemførelse op. Eller angiv, at du synes godt om deres gameklip.
  • Vælg ikonet Del for at dele en anden persons aktiviteter i dit aktivitetsfeed eller i en meddelelse, som du sender til andre.
  • Brug ikonet Meddelelse til at tilføje en meddelelse, som vises til alle dem, der ser din vens aktivitetsfeed.
  • Brug ikonet Flere handlinger (…) nederst til højre i et indlæg til at rapportere et upassende eller stødende indlæg.

Se aktiviteter fra en vens profil

Du kan få vist en bestemt vens aktivitetsfeed ved at søge efter vennen eller vælge vennen på din venneliste. Dobbeltklik derefter på din vens gamertag for at åbne vennens profilside. Du kan se din vens aktivitetsfeed på profilsiden, og her kan du også se, hvad din ven har foretaget sig, siden sidste gang du besøgte profilen.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Sådan kan du se dine venners aktiviteter i appen Xbox Console Companion på Windows 10", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?