Hardwarekrav til optagelse i Windows 10.

Alle Windows 10-pc'er burde kunne optage skærmbilleder i spil, uanset hvilket skærmkort du har. Hvis du imidlertid vil optage gameklip, skal pc'ens skærmkort understøtte en af disse kodere:

• Intel Quick Sync H.264
  • NVidia NVENC
  • AMD VCE

Du tjekker, hvilket grafikkort der sidder i din pc, ved at gå til søgefeltet på proceslinjen og søge efter "enhedshåndtering". Udvid Skærmkort i Enhedshåndtering.

Skærmkort, der understøtter NVidia NVENC, omfatter:

• De fleste i GeForce 600-serien eller nyere
  • De fleste i Quadro K-serien eller nyere

Du kan finde flere oplysninger i NVIDIA NVENC Support Matrix.

Hvis din pc ikke kan optage gameklip, vises en meddelelse som denne, hvis du forsøger på det:

Denne PC opfylder desværre ikke hardwarekravene for optagelse af klip.

Hvis det er tilfældet, skal du gøre et af følgende:

• Få den nyeste driver til dit aktuelle skærmkort (hvis din pc har mere end ét skærmkort, skal du sørge for, at driverne er opdateret for begge)
  • Installér et af de skærmkort, der er angivet her

Hvis din pc har flere skærmkort, og kun ét af dem understøtter optagelse af gameklip, skal du sørge for, at du bruger den skærm, der er forbundet med dette kort, når du optager dit spil.

Hvis du har et understøttet skærmkort, hvis driver er opdateret, og du stadig ikke kan optage spil, skal du åbne Feedback Hub (en Windows 10-app) og tilføje feedback, så vi kan undersøge det.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Hardwarekrav til optagelse i Windows 10.", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?