Spil Windows 8-spil på en Windows 10-enhed

Alle spil til Windows 8 kan køre på Windows 10. Hvis du har problemer med at få dit spil til at køre, kan du se under Mit spil starter ikke, eller det fryser, på Windows 10.

Hvis du ikke har installeret dit spil fra Microsoft Store, kan du prøve at køre det i kompatibilitetstilstand. Sådan gør du:

1. Tryk på Windows-knappen på din enhed eller på tastaturet, eller vælg Windows-ikonet i nederste venstre hjørne på hovedskærmen.
  2. Vælg Alle apps, og find spillet på listen.
  3. Tryk på spilnavnet, og hold det nede, og vælg derefter Åbn filplacering. Eller du kan højreklikke på spilfeltet og vælge Åbn filplacering.
  4. Den eksekverbare fil til spillet bliver automatisk fremhævet. Tryk på filen, og hold nede, og vælg derefter Fejlfinding i forbindelse med kompatibilitetsproblemer. Eller du kan højreklikke på filen og vælge Fejlfinding i forbindelse med kompatibilitetsproblemer.
  5. Følg trinnene i Fejlfindingsværktøjet Programkompatibilitet.