Skift controllervibration på Xbox One

1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden, og vælg derefter System > Indstillinger.
  2. Vælg Øget tilgængelighed > Øget tilgængelighed, og vælg derefter Vibrationsindstillinger.
  3. Vælg den controller, du vil ændre, og vælg Konfigurer.
    • Hvis du har en Xbox Elite-controller, skal du vælge den konfigurationsprofil, du vil ændre. Vælg derefter Rediger > Vibration, og flyt skyderne for at justere vibrationsindstillingerne.
    • Hvis du har en trådløs Xbox-controller, skal du vælge Slå vibration til for at slå controllervibration til eller fra.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Skift controllervibration på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?