Tilslut en trådløs Xbox One-controller til din konsol

Video: Tilslut en trådløs controller på Xbox One X, Xbox One S eller Xbox One

Se videoen Tilslut en trådløs controller. Bemærk! Denne video findes kun på engelsk.

På denne side

Tilslut controlleren ved hjælp af konsollens tilslutningsknap

1. Tænd din Xbox One.
  2. Sæt AA-batterier (eller genopladelige batterier fra spil- og opladningssættet til Xbox One) i controlleren. Se Brug AA-batterier i din trådløse controller til Xbox One.
  3. Tænd din controller ved at holde Xbox-knappen nede. (Xbox-knappen  er placeret midt på controlleren tæt på toppen.) Xbox-knappen  vil blinke. Når knappen lyder konstant, er controlleren forbundet.
    Bemærk! Hvis controlleren ikke tænder, skal du tjekke batterierne. Hvis du bruger genopladelige batterier, skal du sikre dig, at de er opladet.
  4. Tryk på connect-knappen på Xbox.
    • På Xbox One X og Xbox One S sidder connect-knappen foran til højre under tænd/sluk-knappen.
    • På Xbox One X og Xbox One S sidder connect-knappen foran til højre under tænd/sluk-knappen.
  1. Inden for 20 sekunder skal du holde controllerens connect-knap (en rund knap øverst på controlleren, mens du holder den i hænderne) nede, indtil controllerens Xbox-knap blinker et par gange. Det betyder, at den søger efter en konsol. Xbox-knappen forbliver oplyst, når den er tilsluttet.

Gentag dette for hver ekstra controller.

Bemærkninger

Tilslut controlleren ved hjælp af et "USB til mikro-USB"-kabel

Hvis du har et micro-USB-kabel eller Spil- og opladningssæt til Xbox One Play, kan du tilslutte din controller ved hjælp af micro-USB-kablet og undvære batterierne. Få mere at vide under Tilslutte dit opladningskabel til din Trådløs controller til Xbox One uden batterier.

Bemærkninger