Tilslut et USB-kabel for at bruge din trådløse controller til Xbox One uden batterier

Hvis din controller afbrydes, skal du se Løsning til trådløs controller til Xbox One i stedet for denne artikel.

Med et tilsluttet USB-kabel konverteres den trådløse controller til en kabeltilsluttet controller. Der leveres et kabel med din controller, men du kan bruge de fleste USB-certificerede kabler, som har et micro-USB-stik i den ene ende og et USB-stik i fuld størrelse i den anden. Det anbefales, at du bruger det opladerkabel, der leveres med Spil- og opladningssæt til Xbox One. Andre kablers ydeevne kan variere.

LED-indikatoren på kablet til Spil- og opladningssæt lyser ikke, fordi der ikke er noget batteri at oplade.

Controllerfunktionerne får ikke strøm fra almindelige alkalinebatterier, mens du bruger controlleren som en kabeltilsluttet controller.

Slut din controller til konsollen

Sæt micro-USB-stikket i controlleren, og sæt den anden ende i Xbox One-konsollen.

Xbox One S
Xbox One S
Original Xbox One
Original Xbox One

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Tilslut et USB-kabel for at bruge din trådløse controller til Xbox One uden batterier", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?