Tilslut Chatheadset til Xbox One til Trådløs controller til Xbox One

Det er nemt at tilslutte Chatheadset til Xbox One til Trådløs controller til Xbox One. Du skal blot udføre de trin, der er angivet nedenfor.

Bemærk!

• 3,5-mm Chatheadset til Xbox One kan benyttes med Trådløs controller til Xbox One, hvis den har et stik på 3,5 mm, eller hvis den kombineres med Xbox One Stereo Headset Adapter.
  • Chatheadsets til Xbox One understøttes ikke, når der er oprettet forbindelse til en pc via Bluetooth.

Antal controllere til Xbox, der kan tilsluttes samtidig

Platform

Via Xbox trådløst og USB

Via Bluetooth

Xbox One-konsol

Kun Trådløs controller til Xbox One – 8
Trådløs controller til Xbox One + Chatheadset til Xbox One – 4
Trådløs controller til Xbox One + Xbox One Stereo Headset – 2

Understøttes ikke

Windows 10

Kun Trådløs controller til Xbox One – 8
Trådløs controller til Xbox One + Chatheadset til Xbox One – 4
Trådløs controller til Xbox One + Xbox One Stereo Headset – 2

Bemærk! Trådløs forbindelse kræver en trådløs Xbox One-adapter til Windows

Kun Trådløs controller til Xbox One – 1

Bemærk Trådløs controller til Xbox One med Bluetooth

Windows 8.1, 7

Kun Trådløs controller til Xbox One – 4
(lyd via controller understøttes ikke)

Bemærk! Trådløs forbindelse kræver en trådløs Xbox One-adapter til Windows

Understøttes ikke

Du kan få hjælp til fejlfinding i forbindelse med dit chatheadset i Konfigurer og fejlfind Chatheadset til Xbox One. Du kan finde tip til fejlfinding i forbindelse med gruppechat i Løs problemer med lyden i grupper på Xbox One.

Sådan tilslutter du Chatheadset til Xbox One til Trådløs controller til Xbox One:

1. Indsæt headsettets lyddongle i bunden af controlleren.
Billede viser lyddongle-endestykket på headsettet.

Bemærk! Sørg for, at du indsætter justeringsbenene i styrehullerne på hver side af stikket.

Billede viser headsetstikket med to justeringsben.
  1. Pres godt på lyddonglen, indtil den klikker på plads.
  2. Juster højden af headsettets høretelefon ved at skubbe den op eller ned, så den sidder behageligt.
  3. Drej mikrofonarmen, så enden er tæt på din mund.
Billede viser placeringen af headsettets høretelefon og mikrofon på en mands hoved.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Tilslut Chatheadset til Xbox One til Trådløs controller til Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?