Copilot på Xbox One

Copilot forbinder to controllere, så du kan bruge dem, som om de var én controller.

Den person, der slår Copilot til for sin controller, er piloten. Piloten får alle gennemførelser og gamerscore.

Sådan slår du Copilot til

1. Tilslut en anden controller til Xbox for copiloten. Andenpiloten kan logge ind eller lade være – denne spiller får ikke gennemførelser og gamerscore.
  2. Brug pilotens controller til at trykke på Xbox-knappen  for at åbne guiden, vælge System > Indstillinger > Øget tilgængelighed > Controller.
  3. Vælg Indstillinger for Copilot, og vælg derefter Slå Copilot til.
  4. Vælg Copilot-controlleren.

Controllerne er nu forbundet, og begge controllere har fuld kontrol. Når du starter et spil, kan du bruge begge controllere, som du vil.

Hvis du vil slå Copilot fra, skal du gå tilbage til indstillingerne for Copilot og vælge Sluk copilot.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Copilot på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?