Sådan kan du tilpasse en trådløs controller til Xbox One med appen Xbox-tilbehør

Hvis du vil tilpasse en trådløs Xbox Elite-controller, skal du se Brug appen Xbox tilbehør til at konfigurere din Xbox Elite Wireless Controller.

Sådan får du appen

Appen Xbox tilbehør er forudinstalleret på både Xbox One S og den originale Xbox One. Gå til Mine spil og apps, og søg efter Xbox-tilbehør.

Sådan konfigureres din controller

Når du åbner appen Xbox tilbehør, kan du se din controller og en knap til at konfigurere den. Vælg Indstil for at komme i gang

Knaptilknytning

Du kan ændre knapperne på to måder. Du kan enten vælge den knap, du vil ændre, på rullemenuen, og derefter vælge den knap, du vil ændre den til. Eller du kan holde den knap, du vil ændre, trykket ned, og derefter trykke på den knap, du vil ændre den til.

Billedet af controlleren viser hele tiden din konfiguration. Hvis du ændrer mange knapper, kan du se hele den nye konfiguration på en gang. Hvis din controller endnu ikke er tilpasset, og den er angivet til standardindstillingerne, vises der ikke nogen ændringer her.

Hvis du har tilsluttet mere end én Xbox-controller, kan du se dem alle, når du åbner appen Xbox tilbehør. Gå til højre, og vælg den controller, du vil tilpasse. Hvis der er flere brugere, der er logget på, vises de tildelte profiler over controlleren.

Bevar altid kontrolelementer, der er tildelt til A-  og B-knapper , ellers vil du ikke kunne bruge Xbox. Ellers kan du tilpasse controlleren, som du vil.

Sådan nulstiller du controlleren til standardindstillingerne

1. Vælg controlleren i appen, og vælg Konfigurer.
  2. Vælg Gendan standardindstillinger. Dette vil gendanne den oprindelige konfiguration af controlleren.