Xbox Elite Wireless Controller Series 2 – komponenter

Kassens indhold:

• Xbox Elite Wireless Controller Series 2
  • Bæretaske
  • Sæt på 6 styrepinde: standard (2), klassisk (2), høj (1), bred kuppel (1)
  • Sæt med 4 padler: mellem (2), mini (2)
  • Sæt med 2 D-blokke: standard, facetteret
  • Justeringsværktøj til styrepinde
  • Opladningsholder
  • USB-C-kabel
Xbox Elite Wireless Controller Series 2 – komponenter

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Xbox Elite Wireless Controller Series 2 – komponenter  ", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?