Sådan bruger du en Xbox One Kinect-sensor med en Xbox One S- eller Xbox One X-konsol

På denne side

Oversigt: Sådan bruger du en Xbox One Kinect-sensor med en Xbox One S- eller Xbox One X-konsol

Hvis du vil bruge din nuværende Xbox One Kinect-sensor med en ny Xbox One S- eller Xbox One X-konsol, skal du have en Xbox Kinect-adapter. Denne adapter giver dig mulighed for at tilslutte din Xbox One Kinect-sensor til Xbox One S- eller Xbox One X-konsollen.

Bemærk! Xbox 360 Kinect-sensoren er ikke kompatibel med Xbox One.

Sådan får du en Kinect-adapter

Produktionen af Kinect-sensoren og Kinect-adapteren stoppede i november 2017. Microsoft lagerfører ikke længere Kinect-adapteren. Kunder kan måske finde den i andre detailbutikker. En tilbud for personer med en Kinect-sensor, der opgraderer fra Xbox One, sluttede i marts 2017.

Sådan bruger du Kinect-adapteren med en Xbox One S- eller Xbox One X-konsol

Trin 1: Konfigurer adapteren

1. Sæt strømledningen i strømforsyningen.
  2. Indsæt det runde stik fra strømforsyningen i Kinect-hubben.
  3. Indsæt Kinect-sensorkablet i Kinect-hubben.
  4. Indsæt det medfølgende USB-kabel i Kinect-hubben. Nu er du klar til at slutte adapteren til konsollen.

Trin 2: Slut adapteren til Xbox One S- eller Xbox One X-konsollen

1. Indsæt USB 3.0-kablet i den venstre USB-port med teksten "Kinect" på bagsiden af konsollen. Din Kinect-sensor er nu klar til at blive konfigureret på konsollen.
  2. Du bør sikre, at din Kinect-sensor og Kinect-adapter ikke er placeret direkte oven på konsollen.
  3. Gå til din konsol, åbn guiden, og vælg System.
  4. Vælg Alle indstillinger > Kinect og enheder.
  5. Vælg Kinect, og følg instruktionerne for at konfigurere sensoren.
Diagram over Kinect-installationen med Kinect-adapteren på Xbox One S

Fejlfinding af Kinect-adapteren

Der kan være flere forskellige årsager til, at Kinect-sensoren ikke svarer, eller at den slukker, når du prøver at bruge Kinect-adapteren. Prøv disse løsninger for at løse problemet:

• Tjek, at din Kinect-sensor er slået til i konsolindstillingerne. Gå til System > Alle indstillinger > Kinect og enheder > Kinect.
  • Sluk og tænd for konsollen. Nogle gange skal forbindelsen mellem sensoren og konsollen nulstilles. Det kan du gøre ved at udføre en hård genstart af konsollen ved at holde tænd/sluk-knappen inde i fem sekunder, indtil konsollen lukkes. Tag strømforsyningen ud af konsollen, og vent i et minut, inden du tilslutter strømforsyningen igen og genstarter konsollen.
  • Kontrollér forbindelserne for sensoren og adapteren for at sikre, at de er tilsluttet korrekt.
  • Du bør sikre, at Kinect-sensoren og adapteren ikke er placeret direkte oven på konsollen.
  • Adapteren skal være tilsluttet strøm for at kunne overføre Kinect-oplysninger til konsollen. Kontrollér strømforsyningen til adapteren for at se, om LED-indikatoren er tændt. Hvis du stadig har problemer med strømmen, efter at du har kontrolleret strømforsyningen, kan du nulstille strømforsyningen til din Kinect Adapter ved at tage netledningen ud i 10 sekunder og sætte den til igen bagefter.
    • Hvis lyset i strømforsyningen til din Kinect Adapter ikke er tændt, kommer der ikke strøm til strømforsyningen. Prøv en anden stikkontakt. Hvis det ikke hjælper at skifte stikkontakt, skal du udskifte adapteren.
    • Hvis lampen på strømforsyningen lyser orange, betyder det, at adapteren er i standbytilstand, og at den venter på svar fra konsollen. Sluk og tænd for konsollen igen.
    • Hvis lampen på strømforsyningen lyser hvidt, betyder det, at der er strøm, og at sensoren er aktiv. Hvis du slukker og tænder konsollen, skulle det også løse problemer med en sensor, der ikke reagerer, selvom den får strøm.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Sådan bruger du en Xbox One Kinect-sensor med en Xbox One S- eller Xbox One X-konsol", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?