Løs problemer med Kinect-stemmekommandoer på Xbox One

Kinect-sensoren til Xbox One bruger en mikrofon til at høre dine stemmekommandoer. Det er meget vigtigt, at din Kinect-sensor kan høre dig. I denne artikel beskrives det, hvordan du foretager fejlfinding af problemer med Kinect-mikrofonen, når du prøver at bruge stemmekommandoer.

Bemærk! Xbox One-stemmekommandoer er ikke tilgængelige i alle områder. Hvis du vil se, om du kan bruge stemmekommandoer i dit land/område, skal du se Tilgængelighed af Xbox One-funktioner. Tjek funktionen Brug naturlige stemmekommandoer (herunder "Xbox tænd") for at se, om den er tilgængelig for din landestandard.

Hvad du skal vide

Overvej følgende punkter, når du prøver at justere Kinect-mikrofonen, eller når du indretter dit spilleområde:

Løs problemer med stemmekommandoer i spil og apps

Hvis du har problemer med et bestemt spil eller en bestemt app, kan du se selvstudiet til spillet eller appen eller prøve at kalibrere Kinect-sensoren fra spillet eller appen.

Hvis du stadig har problemer med et bestemt spil, skal du gå til vores Xbox One-spilfora for at få tips og hjælp fra communityet.

Fejlfinding i forbindelse med Kinect-stemmekommandoer

Hvis du har problemer med at få din Kinect-sensor til at genkende dine stemmekommandoer, kan du prøve følgende.

Tjek, om din Kinect-sensor er tændt

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg System > Indstillinger > Kinect og enheder > Kinect.
  3. Tjek, om Kinect til er valgt. Hvis det ikke er tilfældet, skal du vælge Kinect Til for at tænde sensoren.

Genstart din konsol

1. Tryk på Xbox Xbox-knappen midt på din Xbox One, og hold den nede for at åbne strømcenteret.
  2. Vælg Genstart konsol.
  3. Vælg Genstart.

Bemærk! Hvis du ikke kan få adgang til guiden, eller hvis konsollen ser ud til at være frosset, skal du trykke på Xbox-knappen på konsollen og holde den i 10 sekunder, indtil konsollen slukkes. Når konsollen er slukket, skal du genstarte den ved at trykke på Xbox-knappen på konsollen igen.

Kalibrer Kinect-mikrofonen

Før du går i gang med proceduren:

• Tjek, at dine højttalere er tændt, og at lydstyrken er højere end normalt.
  • Sørg for, at der er stille i rummet.
  • Hvis du bruger et hjemmebiografsystem, skal du kontrollere, at systemet er tændt og skruet højere op end normalt.
Hvis du vil kalibrere Kinect-mikrofonen, skal du udføre disse trin:
  1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg System > Indstillinger > Kinect og enheder > Kinect.
  3. Vælg Kinect kan ikke høre mig.
  4. Vælg Start lydkontrol.

Under lydtjekket kontrollerer sensoren, om der er baggrundsstøj i dit spilleområde. Hvis der ikke er for meget baggrundsstøj, går systemet automatisk videre til næste trin. Hvis der er for meget baggrundsstøj, skal du reducere baggrundsstøjen og derefter køre lydtjekket igen.

Under lydtjekket afspiller sensoren flere toner for at finde højttalerens placering, og systemet viser en skærm, hvor mikrofonen kalibreres. Det kan tage et par sekunder.

5. Tjek, at der vises en skærm, som angiver, at lyden er konfigureret korrekt.

Anmod om en reparation

Hvis problemet fortsætter, skal du anmode om en reparation af din Kinect-sensor i Enhedsservice og -reparation. Konsollen skal registreres, før du kan få udskiftet sensoren.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Løs problemer med Kinect-stemmekommandoer på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?