Log på din Xbox One med en personlig controller

Video: Log på din Xbox One ved at tænde din foretrukne controller, ligesom hvis du havde valgt din profil i guiden.

Bemærk! Denne video findes kun på engelsk.

Log på Xbox-One med din foretrukne controller ved at knytte controlleren til din profil. Når du har tilknyttet en controller, bliver du automatisk logget på, så snart du slår denne controller til.

Kun én person ad gangen kan knytte sin profil til en controller, så sørg for, at du tilknytter en controller, som kun du bruger.

Sådan tilknytter du en controller:

1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden, og gå til Indstillinger > Konto > Login, sikkerhed og adgangsnøgle.
  2. Vælg Denne controller logger på, og vælg Tilknyt controller for at tilknytte den controller, som du bruger.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Log på din Xbox One med en personlig controller", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?