Fejlfinding ved Kinect-fejl på Xbox One

Kinect-sensoren til Xbox One er designet til selv at rette fejl, når det er muligt. Hvis sensoren f.eks. har problemer med at opdatere dens firmware, prøver den at løse problemet, inden den sender en fejlmeddelelse til dig. Hvis Kinect-sensoren ikke selv kan rette fejlen, får du vist en af følgende to fejlmeddelelser.

Fejl: Konfigurationen af Kinect kan ikke fortsætte

Dette er en softwarefejl i Kinect-sensoren. Du kan prøve at gøre følgende for at løse problemet:

Bemærk! Hvis du ser denne fejl under den første konsolkonfiguration, skal du springe Kinect-konfigurationen over og udføre følgende trin, efter at du har konfigureret konsollen.

1. Sørg for, at Kinect-sensoren er tilsluttet korrekt til konsollens Kinect-port.
  2. Foretag en fuldstændig genstart af konsollen. Dette gør du ved at trykke på Xbox-knappen i 10 sekunder og derefter genstarte konsollen.
  3. Gå til siden Kinect-indstillinger:
    1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
    2. Vælg System > Indstillinger > Kinect og enheder > Kinect.
  4. Tjek, at Kinect til er valgt på siden med Kinect-indstillinger. Bliv på denne side i 5 minutter, så din konsol kan fuldføre eventuelle opdateringer.
  5. Sensoren fungerer, hvis der vises et billede på skærmen med Kinect-indstillinger. Hvis der ikke vises et billede, skal din Kinect repareres.

Fejl: Der er et problem med din Kinect-sensor

Du får vist følgende fejl, når du bruger din Xbox One:

Der er problemer

Der er et problem med din Kinect-sensor. Anmod om en reparation på xbox.com/xboxone/repair.

Denne fejlmeddelelse angiver desværre, at der er et problem med Kinect-sensoren, som ikke kan løses. Sensoren skal derfor repareres.

Din Kinect-sensor tænder og slukker gentagne gange

Prøv følgende:

1. Sluk Xbox One-konsollen ved at holde Xbox-knappen på forsiden af konsollen nede i 10 sekunder, indtil konsollen slukkes helt.
  2. Tag stikket til Kinect-sensoren ud af konsollen.
  3. Tryk på Xbox-knappen på konsollen for at tænde den.
  4. Tilslut Kinect-sensoren bag på konsollen, og vent i op til to minutter på, at den genkendes.
  5. Gå til siden Kinect-indstillinger:
    1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
    2. Vælg System > Indstillinger > Kinect og enheder > Kinect.
  6. Vælg Jeg flyttede min Kinect-sensor, eller jeg har problemer med Kinect.
  7. Følg instruktionerne for at justere Kinect-sensoren, herunder lydkalibreringen.

Hvis disse trin ikke har løst problemet, skal din Kinect-sensor til reparation. Anmod om en reparation på Enhedsservice og -reparation. Konsollen skal registreres, før du kan få udskiftet sensoren.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejlfinding ved Kinect-fejl på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?