Løs problemer med automatisk Kinect-login

Se, hvordan du løser problemer, der er relateret til Kinect-login på din Xbox One-konsol.

Kinect-sensoren kan ikke tændes

Hvis din Kinect-sensor ikke kan tændes, er en indstilling muligvis slået fra. Sørg for, din Kinect er tændt under Indstillinger. Sådan gør du:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg System > Indstillinger.
  3. Vælg Kinect og enheder > Kinect.
  4. Tjek, om Kinect til er valgt.

Kinect-sensoren genkender dig ikke

Hvis Kinect'en af og til ikke genkender dig eller nogle gange registrerer dig som en anden, skal du følge disse trin:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg System > Indstillinger > Konto.
  3. Vælg Login,, sikkerhed og adgangsnøgle.
  4. Vælg Skift mine login- og sikkerhedsindstillinger.
  5. Vælg Gør det hurtigt, og det bliver ren magi.
  6. Tjek, om dit navn vises ud for dit billede i eksempelvisningen på skærmen "<first name> er det dig?". Hvis du er blevet genkendt, skal du vælge Det er mig.

Hvis Kinect konstant har problemer med at genkende dig, skal du udføre disse trin:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg System > Indstillinger > Konto.
  3. Vælg Login, sikkerhed og adgangsnøgle > Administrer mine Kinect-logindata.
  4. Vælg Fjern mine Kinect-logindata.

Dette rydder dine eksisterende Kinect-logindata. Nulstil den nu ved at følge disse trin:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg System > Indstillinger > Konto.
  3. Vælg Sign-in, security & passkey.
  4. Vælg Skift mine login- og sikkerhedsindstillinger.
  5. Vælg Gør det hurtigt, og det bliver ren magi.
  6. Vælg Log på med Kinect.
  7. Din Kinect-sensor prøver at registrere dig. Hvis dit navn vises ud for dit billede på skærmen, skal du vælge Det er mig. Hvis dit navn ikke vises, skal du række hånden i vejret.

Bemærk!

• De data, der indsamles under Kinect-login, gemmes på konsollen. Hvis du vil benytte Kinect-login på andre konsoller, skal du derfor konfigurere funktionen på hver enkelt konsol.
  • Hvis flere personer er inden for sensorens synsfelt under loginprocessen, bliver navnene på de kendte brugere fremhævet. Der står "gæst" ud for ukendte brugere.
  • Hvis du ved en fejl vælger den forkerte person, når du logger på, skal du blot følge instruktionerne i afsnittet "Hver gang du prøver at logge på, kan Kinect-sensoren ikke genkende dig" på denne side.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Løs problemer med automatisk Kinect-login", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?