Fejlfinding i forbindelse med Xbox One-chatpad

Hvis du har et problem med din Xbox One-chatpad, kan du prøve følgende løsninger for at rette problemet.

Min Xbox One-chatpad indsætter ikke i min controller

Chatpad'en og controlleren er designet til at passe som hånd i handske, når de er tilsluttet korrekt. Hvis du vil forbinde enhederne, kan du gøre følgende:

1. Juster chatpad'ens USB-stik i forhold til tilbehørsporten.
  2. Tryk chatpad'en ind i controlleren.
  3. Hvis den ikke er nem at få til at passe ind, skal du forsigtigt skubbe den frem og tilbage, indtil den glider på plads.

Chatpadtastaturet virker ikke

Løsning 1: Kontrollér, at controlleren er tændt

Kontrollér, at controlleren er tændt og fungerer korrekt. Se Trådløs controller til Xbox One fungerer ikke korrekt for at få hjælp til din controller.

Løsning 2: Afbryd og tilslut chatpad'en til din controller igen

1. Afbryd forbindelsen mellem chatpad'en og controlleren.
  2. Tilslut chatpad igen, hvor den trykkes godt ind i controlleren for at sikre en god forbindelse. Den er tilsluttet, hvis den grønne LED blinker én gang.

Løsning 3: Opdater din controller

1. Sæt din chatpad ind i controlleren.
  2. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden.
  3. Vælg System > Indstillinger > Kinect og enheder > Enheder og tilbehør > Flere valgmuligheder.
  4. Vælg opdateringsindstillingen, og følg derefter prompterne.

Du kan finde flere oplysninger i Opdater din Xbox One-controller.

Løsning 4: Opdater konsollen

Konsollen skal have en opdatering fra november 2015 (eller nyere). Få flere oplysninger under Xbox One-operativsystemet – versioner og systemopdateringer.

Løsning 5: Genstart konsollen

Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden, vælg System > Indstillinger > Strømstyring og opstart > Sluk eller genstart, og vælg derefter Genstart nu for at genstarte din Xbox One-konsol.

Chatpad'en har ingen lyd eller dårlig lyd

Løsning 1: Kontrollér, at controlleren er tændt

Se Trådløs controller til Xbox One fungerer ikke korrekt for at få hjælp til din controller.

Løsning 2: Afbryd og tilslut chatpad'en til headsettet og chatpad'en

1. Afbryd forbindelsen mellem headsettet og chatpad'en.
  2. Afbryd forbindelsen mellem chatpad'en og controlleren.
  3. Tilslut chatpad'en til controlleren igen. Den er tilsluttet, hvis den grønne LED blinker én gang.
  4. Tilslut headsettet til chatpad'en igen.

Hvis du genopretter forbindelse mellem chatpad'en og headsettet, og lyden stadig ikke fungerer, kan du se Tilslut et kompatibelt headset til Xbox One for at sikre, at dit headset er kompatibelt.

Løsning 3: Opdater din controller

1. Sæt chatpad'en ind i controlleren.
  2. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden.
  3. Vælg System > Indstillinger > Kinect og enheder > Enheder og tilbehør > Flere valgmuligheder.
  4. Vælg opdateringsindstillingen, og følg derefter prompterne.

Du kan finde flere oplysninger i Opdater din Xbox One-controller.

Løsning 4: Opdater konsollen

Konsollen skal have en opdatering fra november 2015 (eller nyere). Få flere oplysninger under Xbox One-operativsystemet – versioner og systemopdateringer.

Løsning 5: Genstart konsollen

Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden, vælg System > Indstillinger > Strømstyring og opstart > Sluk eller genstart, og vælg derefter Genstart nu for at genstarte din Xbox One-konsol.

Lyden fungerer, men det gør tastaturet ikke

Løsning 1: Afbryd og tilslut chatpad'en til din controller igen

1. Afbryd forbindelsen mellem chatpad'en og controlleren.
  2. Tilslut chatpad igen, hvor den trykkes godt ind i controlleren for at sikre en god forbindelse. Den er tilsluttet, hvis den grønne LED blinker én gang.

Løsning 2: Prøv et andet spil.

Prøv at bruge chatpad'en med et andet spil eller en anden app til Xbox One for at se, om tastaturet fungerer korrekt.

Bemærk! Chatpadtastaturet fungerer ikke med bagudkompatible Xbox One-spil.

Forkerte tegn vises, når der trykkes på tastaturet

Løsning 1: Kontrollér dine sprogindstillinger

Sørg for, at dit sprog til konsollen og chatpad'en matcher, og at du er i et understøttet land (se Understøttede lande). Din chatpadserienummer slutter med bogstavet B, E, F, G eller S for at angive, hvilket sprog den understøtter – british engelsk, amerikansk engelsk, fransk, tysk eller spansk.

Hvis du vil kontrollere dine indstillinger, skal du følge disse trin:

1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden.
  2. Vælg System > Indstillinger > System.
  3. Vælg Sprog og placering for at bekræfte eller opdatere din placering og det sprog, som matcher din chatpad.

Løsning 2: Se, om du er i tastetilstanden for specialtegn

Du kan have aktiveret tastetilstanden for specialtegn, hvis du trykker på en af tasterne ^, ~, ¨, 'eller ' efterfulgt af et a, e, i, o, u eller y. Se Tastetilstand for specialtegn for at forstå denne funktionalitet.

Løsning 3: Kontrollér chatpadtilstanden

Kontrollér, at du er ikke i eller har aktiveret en af de specialtilstande, der er beskrevet tidligere på denne side (f.eks. orange tilstand). Hvis du kan se, at den orange eller grønne tast eller Caps-tasten lyser, er du i den tilsvarende tilstand. Afslut tilstanden ved at trykke på den tast, der lyser.

Løsning 4: Opdater din controller

1. Sæt din chatpad ind i controlleren.
  2. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden.
  3. Vælg System > Indstillinger > Kinect og enheder > Enheder og tilbehør > Flere valgmuligheder.
  4. Vælg opdateringsindstillingen, og følg derefter prompterne.

Du kan finde flere oplysninger i Opdater din Xbox One-controller.

Chatpad'en fungerer stadig ikke korrekt

Hvis ingen af løsninger på denne side har løst problemet, er du muligvis nødt til at gå til Enhedsreparation for at få erstattet din enhed.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejlfinding i forbindelse med Xbox One-chatpad", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?