Fejlfinding af trådløs controller til Xbox One

Tjek videoen eller emnerne for at løse problemer med din controller.

Video: Løs problemet, når controlleren kobles fra Xbox One

Se videoen Løs problemet, når controlleren kobles fra Xbox One. Bemærk! Denne video er kun tilgængelig på engelsk.

Uanset om du kan ikke oprette forbindelse, eller din controller ikke bevarer forbindelsen, kan følgende forslag måske hjælpe.

Hvis du har problemer med controllerknapper, skal du se Løs problemer med knapper på Xbox One-controllere.

Tæl, hvor mange controllere der er tilsluttet

Hvis der allerede er tilsluttet otte trådløse controllere, kan du ikke tilslutte en mere, før du har taget en anden ud.

Væk din controller

Den trådløse controller til Xbox One slukker efter 15 minutters inaktivitet. Hvis du vil tænde den igen, skal du trykke på og holde Xbox-knappen  nede, indtil den lyser.

Tjek batterierne

Tryk på Xbox-knappen , og vælg Start, og kig på batteriikonet i skærmens øverste højre hjørne. Hvis det er lavt, skal du udskifte batterierne (hvis din controller bruger AA-batterier) eller udskifte batteriet (hvis du har Spil- og opladningssæt til Xbox One Play).

Bemærk! Controlleren kan have strøm nok til, at du kan tænde den kort, men den kan ikke være tændt i længere tid, før batterierne er blevet udskiftet. Kontrollér controllerens batteriniveau ved hjælp af batteriindikatoren på Start.

Flyt dig tættere til din Xbox

De trådløse controlleres rækkevidde er 6 m, men ting som vægge og interferens fra andre enheder med trådløs forbindelse kan mindske rækkevidden. Rækkevidden kan også blive reduceret, hvis din Xbox vender væk fra dig eller er inde i et skab. Vær sikker på, at din controller peger imod forsiden på din Xbox.

Fjern elementer mellem controlleren og Xbox

Tjek området mellem dig og Xbox'en for ting, der kunne forstyrre din controllers trådløse signal (bærbare computere, mikrobølgeovne, trådløse telefoner, trådløse routere og metaladskillelser, hylder og døre osv.).

Genstart din Xbox

Hvis du vil genstarte din Xbox, skal du trykke på Xbox-knappen på forsiden af konsollen og holde den nede i 10 sekunder, indtil konsollen slukkes. Tænd den derefter igen.

Genopret forbindelsen til din controller

Tryk på tilslutningsknappen øverst på controlleren (mellem kantknapperne til venstre), og hold den nede, indtil Xbox-knappen blinker.

Tryk derefter på tilslutningsknappen på konsollen:

• På Xbox One X og Xbox One S sidder connect-knappen foran til højre under tænd/sluk-knappen.
  • På den oprindelige Xbox One er tilslutningsknappen en rund knap på siden, rundt om hjørnet efter diskskuffen.

Tilslut et USB-kabel

Du kan også genoprette forbindelsen ved at bruge et USB-til-mikro-USB-kabel. Sæt mikro-USB-enden ind i controllerens top og USB-enden ind i USB-pladsen på siden eller bagsiden af din Xbox.

Du kan finde flere oplysninger i Tilslut en trådløs controller til Xbox One til din konsol.

Bemærk! Hvis din controller er tilsluttet med et USB-kabel, men den ikke holder forbindelsen, når kablet fjernes, skal du tilslutte kablet igen for at se, om der er en opdatering til controlleren (se Opdater din controller).

Hvis controlleren er opdateret, og den ikke holder forbindelsen, selvom du bruger USB-kablet, skal du have en ny controller (se Udskift din controller).

Opdater din controller

Dobbelt-tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden, vælg derefter System > Indstillinger > Kinect og enheder > Enheder og tilbehør. Vælg derefter "...", og tjek firmwareversionen. Hvis den siger, at der ikke er nogen opdatering, er din controller opdateret. Hvis der står "Opdater", skal du følge trinnene.

Hvis du ikke kan fuldføre en krævet opdatering, kan du se under Løs problemer med opdateringen af din Xbox One-controller.

Fjern tilbehør fra din Xbox

Nogle USB-enheder, herunder utilstrækkelige USB-kabler, kan forstyrre trådløse signaler. Fjern alle USB-enheder, der er sluttet til din Xbox (trådløs hardware, eksterne harddiske, andre traditionelle controllere, tastaturer og så videre). Genstart din Xbox (se Genstart din Xbox), og prøv controlleren igen.

Prøv en anden controller

Hvis du har en anden controller, skal du se, om den også mister forbindelsen. Vær sikker på, at batteriet er fuldt opladet, og spil derefter et stykke tid for at teste den

Hvis den anden controller virker, skal du måske udskifte den første controller. Gå til Enhedsservice- og reparation, log på med din Microsoft-konto, vælg Udskift tilbehør. Hvis begge controllere hyppigt mister forbindelsen, har din konsol måske behov for service. Gå til Enhedsservice og -reparation, log på med din Microsoft-konto, registrer din Xbox, hvis den ikke allerede vises her, og vælg derefter Anmod om reparation.

Få flere oplysninger under Få din Xbox-konsol eller Kinect-sensor repareret.

Udskift din controller

Hvis det ikke lykkedes at oprette forbindelse fra den trådløse controller til konsollen med de foregående løsninger, skal controlleren udskiftes.

1. Gå til Enhedssupport, log på med din Microsoft-konto, registrer din Xbox, hvis den ikke allerede vises der, vælg derefter Anmod om en reparation.
  2. Vælg din registrerede konsol, vælg Start en serviceordre, og følg derefter vejledningen.

Har du spørgsmål om reparation eller garanti? Se Microsoft Complete til Xbox One med dækning af utilsigtet beskadigelse.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejlfinding af trådløs controller til Xbox One ", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?