Opdater din Xbox One-controller

Oversigt

Når du opdaterer din controller med den nyeste software, får du mulighed for at bruge alle de funktioner, som Xbox One Stereo Headset Adapter har. Du får desuden vigtige forbedringer til din controller. Du kan opdatere controlleren trådløst eller via USB. Du kan få hjælp til opdateringsproblemer i Løs problemer med opdateringen af din Xbox One-controller.

På denne side

Opdater trådløst

En Xbox One Wireless Controller, der er købt i eller efter juni 2015, kan opdateres trådløst, uden at den skal tilsluttes via et USB-kabel. Denne controller har en lille, rund port på 3,5 mm i bunden af controlleren. De controllere, der ikke har denne port, skal opdateres via et USB-kabel.

En pil fremhæver 3,5-mm porten på Xbox One Wireless Controller.

Gør følgende for at opdatere controlleren trådløst, så den understøtter Xbox One Stereo Headset Adapter:

1. Log på Xbox Live på din Xbox One-konsol, og installér den nyeste systemopdatering, hvis du bliver bedt om det.
  2. Hvis du har en stereohovedtelefonadapter, skal du tilslutte den i bunden af controlleren, så den også bliver opdateret.
  3. Hvis du bruger en stereohovedtelefonadapter, skal du tilslutte hovedtelefonerne (der skal tilsluttes hovedtelefoner, for at adapteren kan tændes).
  4. Tryk på knappen Xbox  for at åbne guiden.
  5. Vælg System > Kinect og enheder > Enheder og tilbehør, og vælg så den controller, du vil opdatere.
  6. Vælg Enhedsoplysninger, markér feltet Firmwareversion, og vælg derefter Fortsæt.
  7. Når opdateringen er fuldført, kan du opdatere de andre controllere. Hvis de kun kan opdateres via USB, skal du se Opdater via USB. Ellers skal du vælge Opdater en anden nederst på skærmen, efter at den første opdatering er udført, og derefter følge trinnene.
Skærmbilledet

Bemærk!

• Den automatiske registrering af opdateringen virker muligvis ikke med det samme, hvis du tilsluttede stereohovedtelefonadapteren til controlleren, mens du downloadede en systemopdatering, eller mens konsollen var slukket. Dette problem kan du løse ved at gå til startskærmen og frakoble adapteren. Tilslut derefter adapteren til controlleren igen.
  • Du behøver kun at opdatere din controller én gang for at bruge stereoheadsetadapteren. Men hvis du vil bruge stereohovedtelefonadapteren med andre Xbox One-controllere, skal du udføre disse trin for hver af disse controllere. Desuden bør du med jævne mellemrum tjekke, om der er nye opdateringer. Xbox udsender ofte nye controllerfunktioner og -forbedringer.
  • Hvis du prøver at opdatere en controller, der allerede er opdateret, tjekker systemet controlleren, og i løbet af få sekunder får du en meddelelse om, at controlleren allerede er opdateret.

Opdater via USB

Gør følgende for at opdatere controlleren via USB, så den understøtter Xbox One Stereo Headset Adapter:

1. Log på Xbox Live på din Xbox One-konsol, og installér den nyeste systemopdatering, hvis du bliver bedt om det.
  2. Hvis du har en stereohovedtelefonadapter, skal den tilsluttes i bunden af controlleren, så den også bliver opdateret.
  3. Hvis du bruger en stereohovedtelefonadapter, skal du tilslutte hovedtelefonerne (der skal tilsluttes hovedtelefoner, for at adapteren kan tændes).
  4. Tilslut den store ende af det medfølgende USB-kabel i porten i venstre side af konsollen (rundt om hjørnet fra diskbakken).
  5. Tilslut den lille ende af USB-kablet øverst på controlleren.
Skærmen
  1. Der burde automatisk blive vist instruktioner om, hvordan du skal installere opdateringen. Følg instruktionerne, og lad være med at fjerne USB-kablet, mens opdateringen er i gang. (Processen kan tage op til 3 minutter).
    Hvis installationsinstruktionerne ikke vises automatisk, kan du starte processen manuelt. For at gøre dette skal du trykke på Xbox-knappen  for at åbne guiden, vælge System > Kinect og enheder > Enheder og tilbehør og derefter vælge den controller, du vil opdatere. Vælg Enhedsoplysninger, markér feltet Firmwareversion, og vælg derefter Fortsæt.
  2. Når opdateringen er fuldført, skal du tage USB-kablet ud. Hvis du har flere controllere, som skal opdateres, kan du tilslutte dem nu én ad gangen. Vælg knappen Opdater en anden på skærmen, og følg instruktionerne.
Skærmbilledet
  1. Tryk på Xbox-knappen på den trådløse controller for at tænde den. Din controller er nu opdateret og klar til at blive brugt sammen Xbox One Stereo Headset Adapter.

Bemærk!

• Den automatiske registrering af opdateringen virker muligvis ikke med det samme, hvis du tilsluttede stereohovedtelefonadapteren til controlleren, mens du downloadede en systemopdatering, eller mens konsollen var slukket. Dette problem kan du løse ved at gå til startskærmen og frakoble adapteren. Tilslut derefter adapteren til controlleren igen.
  • Du behøver kun at opdatere din controller én gang for at bruge stereoheadsetadapteren. Men hvis du vil bruge stereohovedtelefonadapteren med andre Xbox One-controllere, skal du udføre disse trin for hver af disse controllere. Desuden bør du med jævne mellemrum tjekke, om der er nye opdateringer. Xbox udsender ofte nye controllerfunktioner og -forbedringer.
  • Hvis du prøver at opdatere en controller, der allerede er opdateret, tjekker systemet controlleren, og i løbet af få sekunder får du en meddelelse om, at controlleren allerede er opdateret.
  • Hvis der er tilsluttet mere end én controller via USB-kabel, får du besked på at fjerne den anden controller og kun opdatere én controller ad gangen.

Opdater via pc

Opdater din controller på en Windows 10-pc ved hjælp af appen Xbox-tilbehør:

1. Hent appen fra Microsoft Store ved at søge efter "Xbox-tilbehør".
  2. Start appen Xbox-tilbehør.
  3. Tilslut din trådløse controller til Xbox One via et USB-kabel eller den trådløse Xbox-adapter til Windows.
    Bemærk! Du bliver bedt om at opdatere til Windows 10 Anniversary Edition, hvis du ikke har gjort det endnu.
  4. Når controlleren er tilsluttet, vises meddelelsen Opdatering kræves, hvis det er nødvendigt at opdatere. Installér opdateringen.
    Bemærk! Du kan også gå til Enhedsoplysninger for at søge efter en opdatering.

Bemærk!

• Appen Xbox-tilbehør fås kun til Windows 10.
  • De controllere, der ikke har en indbygget lydport på 3,5 mm, skal opdateres via en USB-forbindelse, og de skal have Windows 10 TH2-opdateringen (eller nyere).
  • Du kan ikke opdatere controlleren via en Bluetooth-forbindelse.
  • Bluetooth kræver, at din pc kører Jubilæumsopdatering til Windows 10. Se Windows Update: ofte stillede spørgsmål for at få mere at vide om de seneste Windows-opdateringer.