Opdater din trådløse controller til Xbox

Når du opdaterer din controller med den nyeste software, får du vigtige forbedringer af controlleren som f.eks. mulighed for at bruge alle de funktioner, som Xbox One Stereo Headset Adapter har. Opdater din controlleren trådløst eller via USB. Hvis du har brug for hjælp til fejlfinding, skal du se Løs problemer med opdateringen af din Xbox One-controller.

På denne side

Opdater trådløst

En trådløs controller til Xbox, der er købt i eller efter juni 2015, kan opdateres trådløst, uden at den skal tilsluttes med et USB-kabel. Denne controller har en lille, rund port på 3,5 mm i bunden af controlleren. De controllere, der ikke har denne port, skal opdateres via et USB-kabel.

En pil fremhæver 3,5-mm porten på Xbox One Wireless Controller.
  1. Hvis du har en stereohovedtelefonadapter, skal du tilslutte den i bunden af controlleren, så den også bliver opdateret.
  2. Hvis du bruger en stereoheadsetadapter, skal du tilslutte et headset (der skal tilsluttes et headset, for at adapteren kan tændes).
  3. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden, vælg System > Indstillinger > Enheder og streaming > Tilbehør, og vælg derefter den controller, du vil opdatere.
  4. Vælg Enhedsoplysninger, markér feltet Firmwareversion, og vælg derefter Fortsæt.

Bemærk!

• Den automatiske registrering af opdateringen virker muligvis ikke med det samme, hvis du tilsluttede stereohovedtelefonadapteren til controlleren, mens du downloadede en systemopdatering, eller mens konsollen var slukket. Dette problem kan du løse ved at gå til startskærmen og frakoble adapteren. Tilslut derefter adapteren til controlleren igen.
  • Du behøver kun at opdatere din controller én gang for at bruge stereoheadsetadapteren. Men hvis du vil bruge stereoheadsetadapteren med andre Xbox One-controllere, skal du udføre disse trin for hver af disse controllere. Desuden bør du med jævne mellemrum tjekke, om der er nye opdateringer. Xbox udsender ofte nye controllerfunktioner og -forbedringer.

Opdater med USB

1. Hvis du har en stereohovedtelefonadapter, skal den tilsluttes i bunden af controlleren, så den også bliver opdateret.
  2. Hvis du bruger en stereohovedtelefonadapter, skal du tilslutte hovedtelefonerne (der skal tilsluttes hovedtelefoner, for at adapteren kan tændes).
  3. Tilslut det medfølgende USB-kabel i porten i venstre side af konsollen (rundt om hjørnet fra diskbakken). På Xbox One X og Xbox One S sidder USB-porten foran under tænd/sluk-knappen.
  4. Tilslut den anden ende af USB-kablet øverst på controlleren.
Skærmen
  1. Der burde automatisk blive vist instruktioner om, hvordan du skal installere opdateringen. Følg instruktionerne, og lad være med at fjerne USB-kablet, mens opdateringen er i gang. Processen kan tage op til 3 minutter. Hvis installationsinstruktionerne ikke vises automatisk, kan du starte processen manuelt. Det gør du ved at trykke på Xbox-knappen  for at åbne guiden, vælge System > Indstillinger > Enheder og streaming > Tilbehør og derefter vælge den controller, du vil opdatere. Vælg Enhedsoplysninger, , markér feltet Firmwareversion, og vælg derefter Fortsæt.

Bemærk!

• Den automatiske registrering af opdateringen virker muligvis ikke med det samme, hvis du sluttede stereoheadsetadapteren til controlleren, mens du downloadede en systemopdatering, eller mens konsollen var slukket. Dette problem kan du løse ved at gå til startskærmen og frakoble adapteren. Tilslut derefter adapteren til controlleren.
  • Du skal kun opdatere din controller én gang for at kunne bruge stereoheadsetadapteren. Men hvis du vil bruge stereoheadsetadapteren med andre Xbox One-controllere, skal du udføre disse trin for hver af disse controllere. Desuden bør du med jævne mellemrum tjekke, om der er nye opdateringer. Xbox udsender ofte nye controllerfunktioner og -forbedringer.

Opdater på pc

Opdater din controller på en Windows 10-pc ved hjælp af appen Xbox-tilbehør:

1. Hvis du ikke allerede har installeret appen, skal du hente den i Microsoft Store.
  2. Åbn appen Xbox-tilbehør.
  3. Tilslut din Trådløs controller til Xbox One via et USB-kabel eller den trådløse Xbox-adapter til Windows.
    Bemærk! Du bliver bedt om at opdatere til Windows 10 Anniversary Edition, hvis du ikke har gjort det endnu.
  4. Når controlleren er tilsluttet, vises meddelelsen Opdatering kræves, hvis det er nødvendigt at opdatere. Installér opdateringen.

Bemærk!

• Appen Xbox-tilbehør fås kun til Windows 10.
  • De controllere, der ikke har en indbygget lydport på 3,5 mm, skal opdateres via en USB-forbindelse, og de skal have Windows 10 TH2-opdateringen (eller nyere).
  • Du kan ikke opdatere controlleren via en Bluetooth-forbindelse.
  • For at tilpasse Xbox Elite Wireless Controller Series 2 i appen Xbox-tilbehør skal du hente Windows 10 Maj 2019-opdateringen (eller senere) og sørge for, at din pc har de nyeste rettelser. Se, hvordan du henter opdateringer.
  • Bluetooth kræver, at din pc kører Jubilæumsopdatering til Windows 10. Se Se Windows Update: ofte stillede spørgsmål for at få mere at vide om de seneste Windows-opdateringer.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Opdater din trådløse controller til Xbox", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?