Brug USB-portene på din Xbox One-konsol

Xbox One har tre USB 3.0-porte: to på bagsiden af konsollen og en, der enten er på forsiden (Xbox One S eller Xbox One X) eller i den venstre side (original Xbox One).

Understøttet tilbehør

Det understøttede tilbehør for disse porte omfatter:

• Spil- og opladningssæt til Xbox One
  • Mad Catz Arcade FightStick Tournament Edition 2 til Xbox One
  • Thrustmaster TX Racing Wheel, Ferrari 458 Italia Edition
  • Kablede USB-tastaturer

Gå til Xbox One-tilbehør for at få oplysninger om det nyeste tilbehør.

Eksternt lager

Hvis du har et eksternt USB 3.0-lager med en kapacitet på 256 GB eller mere, kan du bruge det til at gemme Xbox One-spil og -apps. Du kan også bruge drevet til at gemme og afspille musik, videoer og billeder på Xbox One ved hjælp af Media Player-appen.

Bemærk! Sørg for, at drevet bruger et USB 3.0-kompatibelt kabel i god stand. Kablet, tro det eller ej, kan påvirke ydeevnen af dit drev eller din Xbox.

Hvis du har et USB-drev, der ikke opfylder disse krav til hastighed og størrelse, kan du stadig bruge det til at afspille mediefiler.

Få flere oplysninger under Sådan administrerer du lager på Xbox One.

Kinect-porte

Hvis du bruger en original Xbox One, er der en entydig, dedikeret port på bagsiden, hvor du kan sætte en Kinect-sensor i.

Hvis du har en Xbox One S eller Xbox One X, får du brug for en adapter for at kunne bruge Kinect. Adapteren kan tilsluttes USB-port på bagsiden til venstre. Få flere oplysninger under Sådan kan du bruge en Xbox One Kinect-sensor med en Xbox One S-konsol.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Brug USB-portene på din Xbox One-konsol", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?