Brug din trådløse Xbox-controller på Samsung Gear VR

Med Xbox One-opdateringen fra november 2016 kan du bruge din trådløse Xbox-controller med Bluetooth-understøttelse til at spille spil på Samsung Gear VR med Oculus.

Får du går i gang, skal du sikre dig, at din trådløse Xbox-controller understøtter Bluetooth og har den nyeste opdatering. Se afsnittet Fejlfinding nedenfor for at få flere oplysninger.

Tilslut din controller til den Android-enhed, du bruger i Samsung Gear VR:

1. Tænd din trådløse Xbox-controller og Android-enheden.
  2. Tryk på Forbind-knappen, hold den inde i tre sekunder, og slip.
  1. På din Android-enhed skal du gå til Indstillinger > Bluetooth.
  2. Slå Bluetooth til, og vælg Scan.
  3. Vælg Trådløs controller til Xbox fra de tilgængelige enheder Din enhed skulle nu blive parret under Parrede enheder.
  4. Tilslut din telefon til Samsung Gear VR, og bekræft, at Bluetooth er slået til.
  5. Tryk og hold nede på knappen Tilbage.
  6. Vælg Indstillinger > Bluetooth.

Hvis din controller er tilsluttet, men ikke fungerer i spillet, skal du installere de nyeste opdateringer fra spiludgiveren.

Bluetooth-noter

• Den trådløse Xbox-controller understøtter ikke tilbehør, for eksempel hovedtelefoner, Xbox Chatpad eller Xbox One Stereo Headset Adapter, mens den er tilsluttet via Bluetooth.
  • Det understøttes ikke at bruge en Android-enhed til at opdatere din trådløse controller til Xbox.
  • Du skal have en pc med Jubilæumsopdatering til Windows 10 eller nyere for at hente den nyeste opdatering til controlleren. Se Windows Update: ofte stillede spørgsmål for at få mere at vide om de seneste Windows-opdateringer.
  • Appen Xbox-tilbehør fås kun til Windows 10.
  • Det understøttes ikke at opdatere firmwaren til din trådløse controller til Xbox via Bluetooth.
  • Det understøttes ikke at bruge en Android-enhed til at opdatere din trådløse controller til Xbox.

Fejlfinding

Sørg for, at din trådløse controller til Xbox understøtter Bluetooth

Hvis du ikke er sikker på det, skal du se på den plastic, der er rundt om Xbox-knappen. På de controllere, der understøtter Bluetooth, er den plastic, som findes rundt om Xbox-knappen, en del af forsiden af controlleren. På de controllere, der ikke understøtter Bluetooth, er denne plastic en del af toppen, hvor kantknapperne er. Din controller har Bluetooth-funktionen, hvis den ser ud som nederst på dette billede.

Et billede viser en Xbox One-controller uden Bluetooth over en controller med Bluetooth.

Hent den nyeste opdatering til den trådløse Xbox-controller

Benyt én af følgende tre muligheder for at opdatere din trådløse controller til Xbox.

Opdater trådløst via din Xbox One-konsol Opdater ved hjælp af et kabel via din Xbox One-konsol Opdater ved hjælp af den trådløse Xbox-adapter til Windows eller via USB ved hjælp af din Windows 10-pc
  1. Kontrollér, om du har den nyeste systemopdatering, ved at gå til Indstillinger > System > Konsoloplysninger og opdateringer. Installér opdateringen, hvis der findes en.
  2. Kontrollér, om du har den nyeste opdatering til controlleren ved at gå til Indstillinger > Kinect og enheder > Enheder og tilbehør.
  3. Vælg den controller, du vil opdatere.
  4. Vælg Opdater, og vælg derefter Fortsæt.
  1. Kontrollér, om du har den nyeste systemopdatering, ved at gå til Indstillinger > System > Konsoloplysninger og opdateringer. Installér opdateringen, hvis der findes en.
  2. Tilslut den store ende af USB-kablet til USB-porten på konsollen.
  3. Tilslut den lille ende af USB-kablet øverst på controlleren.
  4. Der vises automatisk oplysninger om, hvordan du installerer en eventuel opdatering. Installér opdateringen.
  1. Opdater din pc til den nyeste version af Windows 10. Pc'en skal have Jubilæumsopdatering til Windows 10-versionen eller nyere. Se Windows Update: ofte stillede spørgsmål for at få mere at vide om de seneste Windows-opdateringer.
  2. Start Microsoft Store, og skriv "Xbox-tilbehør". Vælg derefter Hent for at downloade og installere appen.
  3. Åbn appen Xbox-tilbehør ved at vælge Start, når installationen er færdig.
  4. Tilslut din trådløse controller til Xbox via et USB-kabel eller den trådløse Xbox-adapter til Windows.
  5. Du får vist meddelelsen Der kræves en opdatering, hvis det er obligatorisk at opdatere. Installér opdateringen.

Kontrollér, om din Android-enhed, dit operativsystem og spillet understøttes

Understøttede enheder Understøttede operativsystemer Understøttede spil
Galaxy S7
Galaxy S7 edge
Galaxy Note5
Galaxy S6 edge+
Galaxy S6
Galaxy S6 edge

5.1.1

6.0.1

Dette vil fungere med alle controllerkompatible spil på Samsung Gear VR. Du kan se, om spillet er kompatibelt med controllere, ved at tjekke siden med appbeskrivelse i Oculus Store.

*Gå til konfigurer din Samsung Gear VR for at få oplysninger om, hvordan du konfigurerer din enhed.

Ofte stillede spørgsmål

Jeg har et spørgsmål til eller brug for hjælp til min Samsung-enhed

Gå til Samsung Support for at få hjælp til din Samsung-enhed.

Jeg har brug for hjælp til at købe, downloade, installere eller opdatere spil

Gå til Oculus Support.

Jeg har et spørgsmål til eller et problem med et spil

Gå til spiludgiverens websted for at få support.

Jeg har spørgsmål til eller brug for hjælp til min trådløse controller til Xbox. Hvad skal jeg gøre?

Følg trinnene herover for at sikre, at alt er konfigureret korrekt. Hvis det ikke løser problemet, skal du gå til Trådløs standardcontroller til Xbox One for at få vejledning og oplysninger om fejlfinding.

Hvis det er Bluetooth, som får tingene til at virke, er det så muligt at parre en trådløs Xbox-controller med enhver enhed, der understøtter Bluetooth?

Lige nu er det kun udvalgte Samsung Galaxy-enheder, der understøttes. I nogle tilfælde kan du muligvis danne par med og bruge controlleren på andre enheder, men det vil være med begrænset funktionalitet. Vi undersøger mulighederne for at få controlleren til at virke med flere enheder via Bluetooth.

Hvilke spil understøttes?

Dette vil fungere med alle controllerkompatible spil på Samsung Gear VR. Du kan se, om dit spil er kompatibelt med controllere, ved at tjekke siden med appbeskrivelse i Oculus Store.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Brug din trådløse Xbox-controller på Samsung Gear VR", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?